Babes 24 jul 2018 HFMN

10 lekkere weetjes over de bikini die je waarschijnlijk nog niet wist

Vrouwen in bikini: we zien ze graag. Maar er zijn dingen over de badkleding die je nog niet wist. Daarom zetten we 10 feitjes op een rij! #besteintroever

Bikini feitjes die je niet kent

De weergoden zijn in een bijzonder goede bui, want slecht weer is het deze zomer nog niet geweest. Buiten het feit dat dit voornamelijk voor veel bier en BBQ’s zorgt, brengt het nog een ander voordeel met zich mee. We zien namelijk bijzonder veel vrouwen in bikini’s op de Nederlandse stranden. Maar jij kijk uiteraard alleen de ogen uit je hoofd en weet waarschijnlijk bijzonder weinig van het pakkie af. Daarom gooien we 10 kneiter lekkere weetjes voor je op een rij!

Bikini GIF - Find & Share on GIPHY

#10 1700 jaar geleden

In 1940 maakte Louis Réard de eerste bikini, maar hij was schijnbaar niet de eerste met het idee. Op een 1700 jaar oude Romeinse mozaïek, genaamd de Chamber of the Ten Maidens , zijn al vrouwen in het pakkie te zien.

Bikini

#9 Duurste ter wereld

De duurste bikini ooit, is gemaakt door Susan Rosen en Steinmetz Diamonds. Doordat deze is voorzien van een 150 karaats D flawless diamanten, kost hij zo’n 25,6 miljoen euro. Lekker prijsje hoor!

#8 Grote parade

Op 9 november 2009 vond ‘s-werelds grootste bikini parade ooit plaats. Maar liefst 287 vrouwkes banjerde, gewapend in badkleding, rond in Johannesburg. Dit deden de vrouwen om aandacht te vragen voor borstkanker.

#7 De eerste Afro-Amerikaan

Tyra Banks was de eerste Afro-Amerikaan die op de koffer van Sports Illustrated Swimsuit Edition stond. Beyoncé Knowles was de tweede. Foto’s hieronder!


#6 1010 vrouwen in bikini

De grootste bikini fotoshoot ooit was op 25 september 2001. Maar liefst 1010 vrouwen verzamelde in Sydney om vervolgens met z’n alle op de foto te gaan!

#5 Puntige tetten?

In de 50’s waren bikini’s met puntige tetten ontzettend populair. Sommige van deze pakkies boden zelfs opblaasbare bh’s aan. Zo kon de vrouw het bovenstukje oppompen naar de gewenste maat. Gekke tijden.

CHECK OOK:7 redenen op meer sperma te slikken

#4 De eerste modeshow

Frans model en naaktdanseres Micheline Bernardini was de eerste die een bikini droeg tijden een modeshow. Het ging om de Poolside Fashion Show bij de Piscine Molitor in Parijs. Deze werd op 5 juli 1946 gehouden.

Bikini

#3 Niet meer in Missverkiezingen

Bikini’s zijn sinds jaar en dag een belangrijk onderdeel geweest van de misverkiezingen. Helaas is dat vanaf dit jaar verleden tijd.

#2 Waterstofbom?

Er zijn weinig mensen die de link zullen leggen tussen een bikini en een waterstofbom. Toch hebben de twee bijzonder veel met elkaar te maken. De naam is namelijk afkomstig van een waterstofbom test uit 1946. In Amerika werden regelmatig testen uitgevoerd in Bikini Atoll. En dat vond Louis Réard wel een mooie naam!

#1 Stewardessen in bikini

Zin in een goed begin van je vakantie? Dan moet je met VietJet Air gaan vliegen. Het is de eerste maatschappij waarbij de stewardessen hun nette pakjes hebben ingeruild voor bikini’s. Potverdikkie hey! Die Thaise lui hebben het spelletje door!

Bikini
Reageer op artikel:
10 lekkere weetjes over de bikini die je waarschijnlijk nog niet wist
Sluiten