10-jarige jongen ziet een baby te water gaan en vervolgens verricht hij een heldendaad!

Redacteur 1 jul 2017 Pranks

De 10-jarige Leander heeft het leven gered van een baby die met buggy en al in het water was geraakt. Met al zijn kracht wist hij net op tijd het kinderwagentje op de kant te trekken.

Leander was nietsvermoedend met zijn achtjarige broertje aan het spelen toen hij in de buurt luid geschreeuw hoorde. Hij zag een meisje van zeven met alle macht aan een buggy trekken. Net voordien had hij het meisje nog zien rondrijden met de buggy waarin een baby zat. Leander snelde ter hulp en zag hoe het meisje de controle over de buggy verloren was, die vervolgens het riet ingerold was. De baby zat al onder water.

De jongen twijfelde geen moment en begon meteen hard aan de buggy te trekken. Hij slaagde er niet veel later in om het gevaarte los te krijgen, waardoor de baby terug boven water was gekomen. Ondertussen was Leanders broertje naar het nabijgelegen restaurant gerend, waar hun ouders zaten te eten. Ook de ouders van de baby waren er.

Nogal onverantwoordelijk van de ouders van de baby. Dat doet echter niet af aan de ongelofelijke heldendaad die Leander en zijn broertje verricht hebben. Heel veel respect voor deze jongen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
10-jarige jongen ziet een baby te water gaan en vervolgens verricht hij een heldendaad!
Sluiten