Pranks 7 aug 2018 Redacteur

10 redenen waarom linkshandig zijn eigenlijk superkut is

Wanneer je rechtshandig bent (a.k.a. normaal) is het leven al niet makkelijk. Laat staan als je alles ook nog eens met links moet doen. Linkshandig zijn is zwaar!

Linkshandig zijn is superkut

Er is een groepje mensen in de wereld die, om een of andere reden, bij de geboorte besloten hebben dat ze alles anders willen doen. Dat waar 10 mensen met rechts schrijven, zij het lekker met links willen doen. Hartstikke leuk bedacht, maar eigenlijk is het superkut om dit te doen. Niet eens zo zeer voor de rechtshandige binkies onder ons, maar vooral voor jezelf. Want linkshandig zijn is eigenlijk hartstikke kut. Waarom? Nou, hierom!

Gezeik met je E-Reader

Wanneer je dit kekke digitale boekje in een hand houdt en je de volgende pagina moet drukken, moet je rechtshandig zijn. Want linkshandige mensen, die lezen gewoon achteruit. Baggerzooi!

Notebooks zijn de ergste

Die verschrikkelijke kladblokken zijn altijd voorzien van zo’n ring. Dat maakt niks uit wanneer je gewoon normaal schrijft. Maar met de pen in je linkerklauw is het toch een lastig om creatief met woorden te zijn.
Linkshandig

Koppijn van kopjes

Krijg je van je schoonmoeder een leuke mok voor je verjaardag, maar het mens weet niet dat je vriend(in)lief altijd met links aanpakt. Heb je er een leuk tekstje instaan, staat het altijd op z’n kop ..thanks moeps.
Linkshandig

Scharen?

We weten wat je denkt viespeuk, maar we hebben het gewoon over zo’n knutselding. Een schaar! Maar met je ingewerkte linkerkantje ga je een normale schaar niet aankunnen, dus je hebt een aparte nodig! Tuurlijk, het moet weer anders…
Linkshandig

Onder van top tot teen

Wanneer je schrijft, en je links bent, kan je zomaar opeens een stukje tekst kwijt zijn. Komt omdat we hier in Nederland de rechterkant op schrijven…KAK!
Linkshandig

Blikdichter

Want met links krijg je ze gewoon niet open.
Linkshandig

Big Blind

Ben je links? Dan hou jij je kaarten met je rechterhand vast. En dan zit je mooi met je vingers op de cijfers. Handig? Zeker niet!
Linkshandig

Passen? Ho maar!

Heb je zin in een potje honkbal (want wie heeft dat nou niet…) en dan pas je die schijthandschoen weer eens niet. Altijd hetzelfde gezeik!
Linkshandig

Guitar HerNO

Het tofste muziekspel van de wereld is uiteraard gemaakt voor rechtshandige….
Linkshandig

Controller trouble

Voor je hier aan gewend bent is de nieuwe console alweer uit…altijd hetzelfde liedje!
Linkshandig

Dit artikel is met links geschreven

Reageer op artikel:
10 redenen waarom linkshandig zijn eigenlijk superkut is
Sluiten