10 snapchats enkel bestemd voor beste vrienden

Snapchat, hip, vernieuwend en tegelijkertijd lachwekkend. Dat zijn eigenlijk wel drie woorden waarmee je de app kunt omschrijven. Het is onder jongeren een bijzonder populaire app om elkaar foto’s en video’s te sturen die de andere slechts enkele seconden kan bekijken (althans dat was het originele idee)
Beste vrienden hebben onderling nagenoeg geen limieten opgelegd. Nagenoeg alles is geoorloofd om de ander in de zeik te zetten en bovendien zijn dit ook de mensen met wie we het meeste durven te “delen” ook via snapchat dus.
In deze lijst laat Prankster.NL zestien snapchats zien, die enkel voor de beste vrienden bedoeld zijn.

1. Beste vrienden kennen elkaars type “crush”
1
Als beste vrienden weet je natuurlijk precies van elkaar wát de ander leuk vindt, wáár de ander precies op valt en aan welke eigenschappen een potentiële relatie van jouw beste vriend(in) moet voldoen. Het is dan ook géén wonder dat er onderling regelmatig snaps worden uitgewisseld met daarin teksten als “Hij wilt jou..” enzovoorts. Ach, een dolletje onderling moet natuurlijk kunnen en heel eerlijk, wij willen deze sexy muis natuurlijk ook!

3. Elkaars aandacht trekken via snapchat
3
Natuurlijk weten onze beste vrienden precies wat ons lievelingseten is en dit weten ze dan ook op de perfecte manier te misbruiken om jouw aandacht te trekken. Zo’n pizza delen op snapchat is namelijk gewoon “killing” voor de huidige productiviteit met betrekking tot leren of werken. Hmm, één hapje kan natuurlijk geen kwaad. Met als gevolg dat we tot diep in de nacht films kijken, chillen en fantastische herinneringen beleven.

4. Beste vrienden weten belangrijke momenten vast te leggen.
4
Kijk, je hebt natuurlijk van die mensen die het totaal niet interessant vinden indien je op de wc zit. Máár beste vrienden zullen ten alle tijden het behoorlijk interessant vinden. Dus déél massaal die WC momenten en blijf snapchat gebruiken om dit soort momenten te delen met jouw vrienden.

7. Vrienden delen hun ambitieuze carrière plannen onderling
7
Vrouwen en het spotten van mannen het is een apart fenomeen waar wij mannen onze vinger natuurlijk niet op kunnen leggen. Het zijn geheime vriendinnen-momenten die wij ongetwijfeld nooit zullen achterhalen, net zoals onze “wow kijk die dame dan” ook amper te doorgronden is. Het is echter dan ook géén bizarre wending, dat ambitieuze carrière plannen ook makkelijk via snapchat gedeeld kunnen worden.

8. Smeken, onze vrienden zijn er nooit te trots voor.
8
Smeken bij onze vrienden, eigenlijk zijn we als bevolking helemaal niet goed in het vragen van hulp, maar indien we de hulp nodig hebben van onze vrienden dan is het duidelijk dat we ineens een heel stuk meer durven. Bij hen durven we wel te smeken zoals deze afbeelding ook weer overduidelijk bewijst: “Stuur hulp, alsjeblieft” tsja, dit zijn de situaties waarin je jouw beste vrienden nodig hebt.

9. Beste vrienden hebben altijd R.Kelly in het repertoire
9
I believe i can fly, misschien wel de meest bekende zin uit een liedje van de jaren ’90. Het werd eigenlijk bijzonder vaak gebruikt onder vrienden en tegenwoordig ook nog altijd. R. Kelly zit nog altijd in het repertoire van de hedendaagse jeugd, zo blijkt ook hier wel weer indien de vliegende graafmachine door de lucht “waait”.

10. Beste vrienden vertellen elkaar alles als eerste
10
Een scoop of nieuwtje eerst aan iemand anders vertellen dan onze beste vrienden. Nee dat is natuurlijk iets wat niet mogelijk is, daarom bewaren we de échte nieuwtjes altijd voor onze beste vrienden. Het belangrijke nieuws rondom een mogelijke zwangerschap wordt ook hier weer verspreid via snapchat. Ze is alleen niet zwanger, dat laat natuurlijk nog maar één optie open…

11. Even laten weten dat onze beste vrienden langskomen
11
Onze beste vrienden laten natuurlijk altijd even snel en kort een berichtje achter als ze op het punt staan om even langs te komen. Of dit nu met snapchat gebeurd of niet, wij durven niet te zeggen of de onderstaande jarenlange vriendschap nog altijd bestaat na deze harde “je bent trash” grap, maar we gaan er natuurlijk wel gewoon vanuit.

13. Gevoelige informatie uitwisselen via snapchat
13
Beste vrienden weten van elkaar hoe bepaalde dingen voelen. Ongetwijfeld in veel gevallen omdat we veelal in dezelfde situatie hebben gezeten als hem/haar. Dus ook gevoelige, belangrijke informatie kan zomaar snel via snapchat worden uitgewisseld onderling. Het zorgt er uiteindelijk voor dat deze “hurry up and leave” snap, viral ging over het internet.

15. Beste vrienden vrolijken elkaar altijd op!
15
Je bent géén beste vrienden indien je elkaar niet op de meest dramatische momenten uit de dip weet te trekken. Op welke manier dit gebeurd is onbelangrijk, het draait om het feit dat wij onze vrienden op moeten vrolijken. Beste vrienden weten van elkaar precies hoe, dus gebruik die kwaliteiten om je vriendschap te versterken. “Kijk eens, alle mensen die met jou willen daten”.

Reageer op artikel:
10 snapchats enkel bestemd voor beste vrienden
Sluiten