LOL 27 jul 2018 HFMN

42% van de Tinder-gebruikers heeft een relatie (en meer smeuïge feitjes)!

Tinder is dé plek waar jij je volgende liefde, of scharrel, aan de haak kan slaan. Maar er zijn dingen over de app die je nog niet wist.

Cardi B Hd GIF by 2017 MTV Video Music Awards - Find & Share on GIPHY

Tinder-feitjes die je niet wist

Tinder is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer 1 datingapp van de wereld. Slaat dit nieuws bij je in als een bom? Dan heb je de afgelopen jaren hoogstwaarschijnlijk gespendeerd onder een steen. En wanneer dat het geval is, even een korte introductie.

Tinder is een datingapp welke je matcht aan andere gebruikers. Ben jij een 25 jarige dude en wil jij een dame vinden van 21, dan kan dat. Je stelt in wat je zoekt en de app stelt je een zooi dames voor. Je gooit de dame, lees: foto van de dame en niet daadwerkelijk de dame zelf, naar rechts als je haar leuk vindt. Lijkt het je niks? Dan gooi je de dame lekker naar rechts. Wanneer zij jou ook leuk vindt heb je een match en kan je met elkaar babbelen. Lachen joh!

Maar er zijn bepaalde dingen die je misschien nog niet wist over deze applicatie. En daarom hebben we de tofste “Tinder Facts” op een rij gezet. Enjoy!

White House Wtf GIF - Find & Share on GIPHY

Beste tijd om te swipen

Timing is alles, ook op Tinder. De app kent in de avonduren zijn piekmomenten. Meer mensen online, meer kans op matches. Het schijnt overigens ook nog zo te zijn dat je aan het begin van de week meer kans hebt op matches dan in het weekend.

Vrouwen meer dan mannen

Wie denkt dat mannen fanatiekere Tinder gebruikers zijn dan vrouwen heeft het mis. Vrouwen spenderen meer tijd in de app dan mannen dat doen. Maar ze swipen dan wel weer minder vaak naar rechts.

Miljard swipes per dag?

Meer dan 50 miljoen mensen gebruiken Tinder. Iets wat ervoor zorgt dat er 1.6 miljard swipes per dag geregistreerd worden. PER DAG!

Tinder GIF - Find & Share on GIPHY

Hou je in de gaten!

Ontzettend kieskeurig? Dan krijg je minder matches! Op het moment dat jij zelden tot nooit naar rechts veegt, zorgt Tinder ervoor dat mensen die je leuk vinden minder te zien zijn. Swipe je overmatig veel? Dan geldt hetzelfde verhaal voor jou!

Onzeker?

Volgens een onderzoek van de American Psychological Association zijn Tinder gebruikers over het algemeen onzeker.

Wereldwijd succes

Tinder wordt niet alleen in Nederland of Amerika gebruikt. De app is op dit moment beschikbaar in 196 verschillende landen. Een wereldwijd succes dus!

Rave Love GIF by Ultra Music Festival - Find & Share on GIPHY

Meer matches door muziek

Verbind jij je Tinder profiel aan je Spotify? Dan heb je over het algemeen 84% meer matches dan wanneer je dat niet doet.

Verslaving?

De gemiddelde Tinder gebruiker logt zo’n 11 keer per dag in. Dat is potverdikkie 4015 keer per jaar. 4015 KEER!

Bezet.nl

Bizar! Bijna 42% van de Tinder gebruikers heeft al een relatie. Smeerlappies!

Lachen helpt

Je hebt een prachtige glimlach, dus laat hem zien! Tinder gebruikers die lachen op hun foto, hebben 14% meer kans op een match. Dat lijkt misschien niet veel, maar alle hulp is welkom!

John C. Mcginley Laughing GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
42% van de Tinder-gebruikers heeft een relatie (en meer smeuïge feitjes)!
Sluiten