13 Dingen die lijken op wat anders.

John de Jong 26 okt 2014 Images

1. Noodles haar van Justin Timberlake
Justin Timberlake, klinkt die jullie bekend? Waarschijnlijk wel, Justin Timberlake zijn haar zag er in de jaren negentig eerder uit als een net geopende zak noodles die aan het wachten is op het kokend hete water dat erbij hoort in plaats van een prachtige haardracht. Door dit noodles-look-a-like-kapsel heeft Justin in ieder geval niet bepaald een “classy” uitstraling gegeven. Wel wist dit noodles kapsel ervoor te zorgen dat Justin zichzelf op de nummer 1 positie in deze lijst heeft geplaatst. Zeg nou zelf, wat vonden jullie van het haar van onze Justin?
1

2. Carl van Up! Komt tot leven.
Ken je de film Up! Nog? Carl de oude man vanuit de film is zojuist tot leven gekomen. De norse, oude en later zelfs gemoedelijke man is hier te zien poserend voor de poster van de grappige, stripgetekende Disney film die in de harten van véél moeders en kinderen is gesloten. Carl verwierf een heldenstatus door een jong, enthousiast maar tegelijkertijd enigszins overwichtige Aziatische padvinder uiteindelijk toch in zijn hart toe te laten. We hebben ìnmiddels vernomen dat Carl, naar het schijnt met een flink aantal ballonnen aan zijn huis gebonden wéér op weg is naar een nieuw avontuur.
2

3. Egyptisch beeld is een Michael Jackson rip-off.
Een Egyptisch beeld dat een exacte look-a-like is van Michael Jackson of –de andere optie- Michael Jackson is een ideale “rip-off” van dit Egyptische beeld. Wat dat betreft is het natuurlijk een beetje een kip-en-het-ei-verhaal. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat deze lijkt op de “laatste versie” van Michael, niet de Michael die als jong mannetje de harten van de gehele wereld veroverde. Misschien was dit prachtige beeld wel de werkelijke reden achter alle plastische chirurgie van de King of Pop.
3

4. Looney Tunes Oma (eigenaresse van Tweety) leeft…
Wisten jullie dat de “Looney Tunes Oma” evenals Carl van Up! Tot leven is gekomen? De oude Looney Tunes dame die als eigenaresse van Tweety over ons beeldscherm schoof en daarmee ons deed beseffen dat we oma nog moesten bezoeken, zie je hier in de bus zitten met vermoedelijk Tweety nog in één van de plastic tassen. Toch zielig dat die gele kanarie ergens in die tassen verstopt zit… Of zal onze gele Disneyheld thuis het lieve omaatje opwachten?
4

5. De Italiaanse laars, befaamd in Europa.
Italie lijkt op een laars. Nou weten wij als Europees inwoner dit natuurlijk al ons gehele leven aangezien wij op de juiste manier topografisch worden opgevoed, toch zou het voor de Italianen slim zijn met deze laars Mario Balotelli eens onder zijn kont te schoppen? Misschien zal hij dan eindelijk eens presteren? Nee zonder grappen, het blijft grappig dat Italië écht op een laars van een of andere mode-designer lijkt. Misschien is dit ook wel de reden dat er zoveel Italiaanse laarzen worden ontworpen?
5

6. De achterkant van het hoofd lijkt op een negerzoen.
Weinig woorden voor nodig lijkt ons? Het achterhoofd van de man lijkt exact op de achterkant van een ouderwetse “Negerzoen” of is dit iets wat wij op dit moment niet meer mogen zeggen en dienen we het woord “zoen” te gebruiken? De achterkant van het hoofd van de man lijkt in ieder geval op het welbekende zoetige tussendoortje. In ieder geval… Om te zoenen dit plaatje!
6

7. Teddybeer puppy zoekt een baasje.
Een puppy die het uiterlijk van een teddy beer nóg schattiger maakt? Ja zeker het blijkt mogelijk. Wat zou jij doen als je deze prachtige teddybeer puppy aangeboden kreeg? Overigens, we hebben geprobeerd om “Ted” te benaderen met daarbij de vraag wat hij ervan vond een concurrent te hebben? Helaas bleek Ted (de welbekende teddybeer uit de gelijknamige film) niet te bereiken voor commentaar…
7

8. Vrouw lijkt in gele jurk op een rups.
Deze vrouw lijkt in haar prachtige *uhm uhm* gele jurk op een rups die aan het wachten is op de ontpoppingsfase. Soms vragen wij onszelf af hoe mensen het in sommige momenten voor elkaar krijgen om zichzelf zo voor schut te zetten. Deze vrouw lijkt met haar enigszins breed uitgevallen heupen in deze gele jurk in ieder geval méér op een rups dan op een uitdagend geklede dame.
8

9. Man van assasin-look verwacht royalties vanuit de mode wereld.
De bovenstaande man die hier zichtbaar is met een zogenoemde assasin-look heeft de complete modewereld geïnspireerd. Dat de modewereld bizar, uitgekleed en totaal over de kop is geslagen moge inmiddels wel duidelijk zijn, wij hopen echter dat ze deze Aziatische “Assassin” royalties hebben betaald om de stijl te gebruiken die hij in het dagelijks leven gebruikt. Een assassin wordt je niet, dat bén je!
9

10. Vladimir Putin look-a-like hond.
Vladimir Putin heeft een hond die op hem lijkt wisten we dat al? Look-a-likes het is en blijft een schitterend fenomeen ook onze goede Russische vriend Vladimir Putin heeft er een. Zeg nou zelf, sprekend toch. Als ergens de uitdrukking “als twee druppels water” van toepassing is geweest, dan is het hier wel. Deze dog-a-like van Vladimir Putin heeft zijn plekje in deze lijst in ieder geval met recht verworven. En nu maar hopen dat Putin niet de complete Russische luchtmacht deze kant op stuurt vanwege dit grapje…
10

11. Richard Branson zichtbaar als hond.
Zakenman Richard Branson als hond, deze schitterende afbeelding laat ons inzien waarom mensen altijd spreken over het feit dat “de hond op zijn baasje lijkt”. Richard hoeft in ieder geval niet lang te zoeken naar een hond indien hij er één zou willen want deze prachtige hond lijkt wel erg op de steenrijke zakenman. Richard Branson zal in ieder geval met een dikke glimlach op zijn gezicht zitten indien hem deze hond ter ogen zal komen.
11

12. Eric Cartman (South Park)… Ben jij dat?!
Cartman van South Park een cultfiguur in diverse landen, een irritant dikzakje die ten alle tijden zijn vrienden benadeeld om er zelf beter van te worden. Maar toch houden wij allemaal van hem, dat hij echter levend op deze aardbol terecht is gekomen, hadden wij dan géén weet van. Deze Eric Cartman look-a-like is in ieder geval met eer in deze lijst verschenen wat deze jongeman lijkt wel heel erg op onze grofgebekte vriend uit South Park, Colorado…
12

13. Snoop-Dogg-Dogg-Look-A-Like.
Een Snoop Dogg-Dogg, schitterend deze moest wel in deze lijst komen… Snoop Dogg, oké nog één look-a-like dan en omdat de “Snoop” in zijn naam al een verwijzing naar een hond maakt kon deze natuurlijk niet achter blijven. Snoop Dogg en deze hond hond zijn er samen al om aan het lachen. Ze lijken wel héél veel op elkaar. Het kan natuurlijk ook komen omdat zowel Snoop Dogg als deze andere Dogg beide er ééntje teveel hebben gerookt? Het zou een goede optie zijn gezien het vele gebruik van Snoop Dogg ;-)…
13

Reageer op artikel:
13 Dingen die lijken op wat anders.
Sluiten