Pranks 22 jan 2018 Redacteur

Deze Braziliaanse held woont in een zandkasteel aan zee

Je weet wie in een ananas onder de zee woont, maar hoe zit het met een man die in een geweldig zandkasteel op een strand in Brazilië woont?

Ontmoet Marcio Mizael Matolias, die al 22 jaar in staat is om de belachelijke huur van Rio de Janeiro te omzeilen door in een huis gemaakt van zand te wonen.

zandkasteel

In plaats van te gaan voor een van de luxe appartementen die langs de straten van het prijzige strandgebied liggen, heeft hij gekozen voor de sluwe aanpak van doe-het-zelvers op het strand van Barra da Tijuca in Rio de Janeiro, Brazilië.

Matolias is vrijgezel en heeft geen kinderen, waardoor hij misschien wel de beste vrijgezel in de wereld is – en hij heeft zelfs een kroon voor zichzelf, waardoor hij de koning van zijn eigen kasteel is.

Hij is zelfs blij om voor zijn kasteel te poseren voor toeristen, een trotse, vorstelijke show te geven, omdat de lokale bevolking de liefdevolle bijnaam ‘The King’ heeft gegeven.

“Ik ben opgegroeid in de baai van Guanabara, ik heb altijd op het strand gewoond”, vertelde de 44-jarige aan de Mirror.

“Mensen betalen exorbitante huren om voor de zee te leven, ik heb geen rekeningen en hier heb ik een goed leven.”

In tegenstelling tot andere zandsculptors op het strand, is hij ook al thuis tegen de tijd dat hij klaar is voor de dag – wat betekent dat hij niet elke dag met een metro of tram hoeft te reizen zoals de rest van ons gewone stervelingen.

De kleine ruimte in het zandkasteel is slechts drie vierkante meter, maar er is voldoende ruimte voor al zijn bezittingen, waaronder een groot aantal boeken.

“Het maakt me bang om in een huis te zijn, allemaal netjes,” zei Matolias.

Reageer op artikel:
Deze Braziliaanse held woont in een zandkasteel aan zee
Sluiten