Images 15 okt 2016 Mark

2-jarig jochie uit Australië dreigt te verdrinken, maar zijn hond redt zijn leven!

De 2-jarige Alexander Kenney uit het Australische Coffs Harbour beleefde een afschuwelijk avontuur, maar werd gered dankzij de viervoeter van de familie.

1

Terwijl zijn familie op bezoek was bij vrienden liep de kleine Alexander er opeens onopgemerkt vandoor. Hij belandde in het water en kon uiteraard niet zwemmen. Met zijn gezicht naar beneden dreef hij in het water. Gelukkig merkte hond Leala dit op. Ze sprong achter hem aan maar kreeg hem het water niet uit. Dus rende ze snel terug naar de groep en begon aan de broekspijpen van vader David te trekken.

2

Hij snelt naar het water en haalt zijn zoon eruit. Hij probeert hem 27 minuten lang te reanimeren, tot de ambulance komt. Met een traumahelikopter wordt het knulletje naar het ziekenhuis gebracht. De moeder herinnert zich: “De dokters zeiden ons dat we onze zoon wellicht niet snel mee naar huis zouden kunnen nemen en dat het risico groot was dat hij blijvende hersenschade had opgelopen. Als ouder kan je je gewoon niets ergers inbeelden.”

3

Toch is iedereen verbaasd als 48 uur later het kleintje weer zelf kan ademen en uit zijn kunstmatige coma ontwaakt. “Het is een echt wonder dat hij er zonder blijvende hersenschade vanaf is gekomen” voegt de moeder er nog aan toe.

En het is wel duidelijk wie de grote held van de familie is: “Zonder Leala was Alexander vandaag niet meer bij ons!” aldus de moeder.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
2-jarig jochie uit Australië dreigt te verdrinken, maar zijn hond redt zijn leven!
Sluiten