20-jarige student is van plan Tetris te trouwen…

Redacteur 7 jan 2018 Pranks

Een 20-jarig wiskundig genie is van plan met haar nieuwe vriend te trouwen, na het uiteenvallen van haar vorige relatie.

Dat klinkt allemaal redelijk totdat je hoort dat haar laatste relatie was met een rekenmachine met de naam Pierre, wiens knoppen ze graag likt, en ze is momenteel van plan om met een exemplaar van Tetris te trouwen.

Noorul Mahjabeen Hassan identificeert zich als een seksueel objectum. Voor niet-ingewijden betekent dit dat ze op zoek gaat naar objecten en eerder al het nodige heeft gedaan voor monorails, GPS-systemen en iPods.

De wiskunde student uit Orlando, Florida, geeft de voorkeur aan de naam van Fractal Tetris Huracan – omdat waarom niet? – en begon in september een relatie met het populaire puzzelspel uit de jaren 80.

Ze geniet van niets meer dan zichzelf thuis met Tetris-memorabilia huisvesten en hoopt met het spel te trouwen zodra ze in twee jaar tijd van haar studie afstudeert. Prioriteiten.

Fractal beweert ook te genieten van een fysieke relatie met Tetris, door een assortiment objecten met Tetris-thema te gebruiken, waaronder een Tetris-kussen en een harde schijf.

“Het begon toen ik dit spel genaamd Smash Run zou spelen en ik zou het Tetris-thema horen en ik vond het leuk. Elke keer dat ik het hoorde, zou ik Tetris willen spelen,” zei ze.

“Alles wat ik deed was dit spel spelen en bleef maar denken dat ik Tetris wilde spelen.

“Ik denk dat Tetris zo mooi is, hij gaat over perfectie en hij stimuleert je geest.”

Dubieus…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
20-jarige student is van plan Tetris te trouwen…
Sluiten