Pranks 4 feb 2017 Redacteur

2000 jaar oude seksspeeltjes zijn nu te vinden in het openbaar museum!

mus2

Oude artefacten kunnen machtig interessant zijn, maar meestal verdwijnt de aandacht vrij snel als het om iets doorsnee, saais of een saaie periode gaat.

Dat kan echter niet gezegd worden over deze 2000 jaar oude seksspeeltjes! Om de een of andere reden is het gek om te denken dat deze dingen zo lang geleden al bestonden. Alsof het eigenlijk moderne uitvindingen zijn. Niet dus. Het is niet totdat je je in de oude Griekse kunst verdiept dat je je realiseert dat mensen uit de geschiedenis neit zo smerig waren als ons – zo niet een klein beetje smeriger!

mus3

Twee van de fallische plezierbronnen van 2000 jaar geleden werden gevonden in de Yizheng stad in het westen van Jiangsu, China. Ze werden gemaakt van brons uit de periode 206 voor Christus – 220 na Christus, ook wel de Chinese Han-dynastie.

De objecten werden bewaard in het museum Yizheng nadat ze ontdekt waren in 2012, maar werden niet eerder tentoongesteld voor het publiek. Ze zijn te zien in het Aziatische kunstmuseum in San Francisco, dus grijp je kans…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
2000 jaar oude seksspeeltjes zijn nu te vinden in het openbaar museum!
Sluiten