Advertorial 22 dec 2016 Marjolein

3 dingen die je nog even moet regelen om in 2017 een hoop geld te besparen

Als je denkt aan dingen die je moet regelen voor 2017 begint denk je misschien al gauw aan de hoeveelheid drank, oliebollen en vuurwerk je in huis moet halen. Ook superbelangrijk natuurlijk, maar dit keer hebben we het over andere zaken. Dingen die je nog even moet regelen om 2017 een topjaar én een voordelig jaar te laten worden. Jup, het kan inderdaad wat centen opleveren…

1. Abonnementen en lidmaatschappen opzeggen

Vele abonnementen gaan in het nieuwe jaar in. Denk aan tijdschriften, loterijen of sportschoolabonnementen bijvoorbeeld. Dit wordt elk jaar weer automatisch verlengd, zonder dat je er ergen in hebt. En dan zit je er wéér een jaar aan vast. Ga eens na of je al deze lidmaatschappen eigenlijk nog wel nodig hebt en gebruikt. Zo niet, kun je nog net op tijd (of alvast voor over een paar maanden) opzeggen en bespaar je weer een hoop centen in 2017.

stocksnap_wx191dv28c

2. Zorgverzekering: Overstappen en besparen

We zijn vrijwel allemaal gewend om altijd maar bij dezelfde zorgverzekering te blijven, vaak uit gemakzucht. Je betaalt elke maand braaf (als het goed is) en kijkt er ondertussen nooit naar om. Zonde! Want de kans bestaat dat je veel te veel betaalt. Of dat je niet verzekerd bent voor zaken die achteraf misschien beter wel verzekerd hadden kunnen zijn.

Zoek het uit!
Neem daarom je zorgverzekering eens even goed onder de loep. Welke aanvullende verzekering heb jij nou echt nodig en welke kun je laten zitten? Wanneer je dit goed samenstelt kun je maandelijks behoorlijk veel geld besparen. Geld dat je veel beter kunt besteden aan leukere dingen.

Wil jij een goede en voordelige zorgverzekering? Bekijk dan eens het aanbod van Anderzorg. Al 7 jaar op rij een van de goedkoopste van Nederland en je bepaalt zelf naar welk ziekenhuis, welke huisarts en welke tandarts je gaat. Voor €102 per maand ben je met het wettelijk eigen risico van €385 al verzekerd.

Je hebt er nog maar een paar dagen de tijd voor (tot en met 31 december dus) en het kost je echt niet veel tijd. Beter regel je dit dus dit jaar nog even, voor je weer een heel jaar te veel betaalt!

Hoe regel ik dit het snelst?

Natuurlijk via de website, maar ook kun je tegenwoordig gewoon via Instagram je nieuwe premie berekenen. Kijk maar eens op het account, en het volgt zich allemaal vanzelf…

sunglasses-hand-smartphone-desk

3. Spullen die je toch niet meer gebruikt verzamelen en verkopen

In je leven verzamel je een hoop spullen. Kleding, frutsels voor in huis, servies, gadgets, telefoons. Maar… gebruik je dat allemaal eigenlijk nog wel eens? In plaats van dat je dit allemaal in de kast laat verstoffen is het misschien veel handiger dit allemaal te verzamelen en te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats, of je kleding bij de plaatselijke kringloopwinkel. Dan maak je iemand anders er ook nog blij mee én het kan bij elkaar een hoop geld opleveren.

Heb je té veel spullen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een yard sale houden:

yard_sale_northern_ca_2005

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
3 dingen die je nog even moet regelen om in 2017 een hoop geld te besparen
Sluiten