5 dingen die je beter nu al kunt regelen dan pas in het nieuwe jaar

Nu het december is betekent het dat 2016 zo goed als voorbij is. Tijd voor een nieuw jaar. Wellicht ben je al bezig met je goede voornemens voor 2017, of misschien doe je daar juist helemaal niet aan. Geeft niks. Maar toch zijn er een aantal dingen die nodig even geregeld moeten worden, nog vóór het nieuwe jaar begint. We hebben er, samen met Anderzorg, een aantal voor je op een rijtje gezet:

1. Je sportschoolabonnement afsluiten

Normaal gesproken is dit zo’n typisch voornemen voor het nieuwe jaar. Maar waarom wachten? In januari zitten de sportscholen bomvol nieuwe mensen die het waarschijnlijk maar een paar weken zullen volhouden. Beter begin je gewoon nu al, en claim je vast je eigen plekje in de sportschool.

2. Je zorgverzekering regelen

Natuurlijk heb je al een zorgverzekering lopen. Maar de kans bestaat dat je meer betaalt dan nodig is. Daarom is het handig om dat even goed uit te pluizen en jezelf af te vragen of het niet handiger (lees: voordeliger) is over te stappen naar een zorgverzekeraar die meer dekt voor minder euro’s.

stocksnap_0e0m5w9o3v-2

Bij Anderzorg ben je in 2017 bijvoorbeeld al verzekerd voor maar €102 per maand, in combinatie met het verplichte eigen risico van €385. Na zeven jaar heeft Anderzorg nog altijd een van de laagste premies van Nederland, terwijl je wél gewoon bij elk ziekenhuis en elke tandarts terecht kunt. Wel zo handig. Daarnaast is het in de online wereld van tegenwoordig ook fijn om al je zaken snel online te kunnen regelen zonder gedoe, en hierdoor meer tijd over te hebben voor de leuke dingen in het leven. En als je dan toch iets moet declareren, doe je dat gewoon met je mobiel. Mocht je benieuwd zijn of er voor jou ook een besparing tussen zit, check dit dan direct even via de tool onderaan deze pagina.

3. Rijbewijs halen

Mocht je je rijbewijs al lang hebben dan kun je dit puntje negeren. Maar ben jij iemand die dit al jaren vooruitschuift? Niet meer doen! Het halen van je rijbewijs wordt namelijk alleen maar lastiger en lastiger én ook nog eens duurder en duurder. Beter kun je er dus maar nu meteen mee beginnen. En ook fijn: in januari gelden er vaak goeie deals waarmee je veel goedkoper uit bent.

Met een schone lei het nieuwe jaar in

4. Van energieleverancier wisselen

Ook energieleveranciers kunnen behoorlijk verschillen qua prijs. Mocht je willen overstappen, dan is het wel zo handig om dat nu te doen. Anders zit je weer een jaar aan ze vast. Waar je ze handig kunt vergelijken? Hierzo!

5. Genieten van het moment

Omdat 2016 er bijna opzit, kijken we eigenlijk continu al vooruit naar 2017. Maar waarom zou je dat nu al doen, als de leukste maand van het jaar nog volop bezig is? Geniet gewoon van het moment en geniet van #deleven. Kijk, dát is nog eens een leuke to do om van je lijstje af te strepen toch?!

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
5 dingen die je beter nu al kunt regelen dan pas in het nieuwe jaar
Sluiten