6 soorten vrouwenondergoed die uitleggen wat voor persoonlijkheid je hebt

Redacteur 5 mei 2018 Pranks

1. Bikini

De bikini wordt meestal gedragen door vrouwen die atletisch en sportief zijn. De vrouwen die dit ondergoed dragen zijn extreem comfortabel met hun eigen lichaam. Ze kunnen speels en sexy zijn, maar zich ook heel serieus en praktisch.

2. Brutaal ondergoed

Het brutale ondergoed wordt meestal gedragen door mensen die brutaal zijn. Deze mensen zijn vaak alert, slim, en grappig. Ze reageren snel op een grap of grapje en zijn dol op speels en charmant.

3. Hipster-ondergoed

Het ‘hipster‘-ondergoed is een kruising tussen shorts en ondergoed. Deze worden meestal gedragen door mensen die teruggetrokken en stil zijn. Net als je denkt te weten wie ze zijn, verrassen ze je met een andere laag van hun persoonlijkheid.

4. De T-string

De T-string is een stuk ondergoed dat meestal bestemd is voor degenen die zich uiterst comfortabel voelen in hun eigen huid. Mensen die regelmatig deze vorm van ondergoed dragen, zijn zelfverzekerd, onafhankelijk en niet verlegen om te laten zien wat ze hebben.

5. De G-string

De G-string lijkt veel op de T-string, maar de kenmerken verschillen. Iemand die regelmatig een G-string draagt, is meestal iemand die gemakkelijk werk en plezier in evenwicht kan houden. Dit soort mensen voelen zich prettig in hun vel, maar zijn ook bereid delen van zichzelf te onthullen, zowel fysiek als mentaal.

6. Tanga

Tanga’s zijn over het algemeen bestemd aan degenen die ambitieus, gemotiveerd en gedreven zijn om te slagen. Ongemak en uit je comfortzone komen is niet iets dat hen stoort.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
6 soorten vrouwenondergoed die uitleggen wat voor persoonlijkheid je hebt
Sluiten