Gast raakt dronken in München en wordt wakker in Zürich. 300 kilometer verderop

Farbod Moghaddam 29 mei 2015 Images

Jordan Adams uit Londen vierde zijn weekend in München waar hij met zijn vrienden eens flink de bloemetjes buiten zette. Hij probeerde thuis te komen, maar helaas, hij viel in slaap in de bagageruimte van een bus. Naar Zwitserland!

Toen hij wakker werd, was de 30-jarige 300 kilometer verder, zonder telefoon, geld of paspoort. Hij kwam hier pas achter toen hij merkte dat de borden in een andere taal waren.

5565b9955e6ef

“Ik werd wakker gemaakt door lichten die in de bagageruimte schenen. De bus chauffeur schold me constant uit. Nadat ik eruit strompelde zag ik borden waarop ‘Zurich’ stond en dacht ‘er moet vast een plek zijn in München die Zürich heet’. Maar toen zag ik overal de Zwitserse vlag hangen en toen drong het tot me door waar ik was.”

Gelukkig toonde de politie hier begrip voor (wow) en zorgde ervoor dat hij huiswaarts kon keren.

Hij belde vervolgens zijn vrouw om zijn broer te bellen, zodat hij het één en ander kon uitleggen.

5565b954680e7

“Ik zei tegen haar: ‘beloof me dat je niet boos wordt, maar ik moet je iets vertellen’. Ze was niet blij kan ik je vertellen. Ik kan een nachtmerrie zijn als ik uitga, maar ik ben nog nooit zo ver geraakt. Ik weet niet waarom ik het deed, maar ik heb mijn telefoon, paspoort en portemonnee in het hotel gelaten, zodat ik het niet kwijtraakte. Het enige wat ik had was papiergeld, maar dat had ik allemaal al uitgegeven toen ik van mijn vrienden scheidde. Ik probeerde terug te gaan naar het hotel, maar ik was de naam ervan vergeten, dus ik werd uit vier verschillende taxi’s getrapt. We hadden zelfs polsbandjes met de naam van het hotel, maar dat was ik kennelijk ook kwijtgeraakt.”

De politie kon er gelukkig om lachen. “Ze gingen stuk! Ze vergeleken het met The Hangover. Ze zeiden dat ik de trein terug moest pakken, maar dan zou ik nog steeds niet weten hoe het hotel heette. Uiteindelijk deed ik dat en kreeg ik flink op mijn kop van de andere gasten. We gingen terug naar de club en ik kon niet geloven dat het maar een kilometer verwijderd was van het hotel.”

Wat een nachtmerrie, maar wel een verdomd leuke nachtmerrie!

Reageer op artikel:
Gast raakt dronken in München en wordt wakker in Zürich. 300 kilometer verderop
Sluiten