Pranks 25 mrt 2017 Redacteur

71-jarige man loopt bizarre verwondingen op na confrontatie met 8 jongeren…

Een overgrootvader werd brutaal in elkaar geslagen door een groepje tieners, die hem ervan beschuldigden een racist te zijn nadat de 71-jarige weigerde om hen een sigaret te geven.

Richard Tredwell en zijn vrouw Diane wandelden net een supermarkt in Perth, Australië, buiten toen ze door een groepje jongeren benaderd werden.

Toen het hoppel hen weigerde een sigaret te geven, beschuldigden de tuig de bejaarde man ervan een racist te zijn. Daarop lieten ze hun woede los op de man, waardoor hij een gebroken neus, twee blauwe ogen, een snijwonde aan zijn kin, een gebroken tand en bril opliep.

“Ze bleven maar op mijn gezicht inhakken. Ze wisten waar ze moesten slagen. Hij brak mijn bril en mijn tand. Gewoonweg vreselijk”, vertelde Tredwell achteraf. “Toen ik de eerste klap tegen mijn kaak kreeg, dacht ik dat ze gingen vluchten. Maar nee, ze bleven gewoon verder gaan. Kort daarop lag ik op mijn rug en kreeg ik nog een stevige klap los in mijn gezicht. Het deed verschrikkelijk veel pijn.”

Alvorens op de vlucht te slaan probeerden ze zijn vrouw Diane nog te beroven, maar ze moesten uiteindelijk met lege handen afdruipen. Volgens getuigen waren er tot acht tieners betrokken bij de aanval op Tredwell die momenteel in het ziekenhuis herstelt.

Ondertussen werd er een 16-jarige jongen aangehouden en loopt het onderzoek naar de andere daders verder. Tredwell zegt dat hij deze jongens graag in de gevangenis zou zien, waar ze kunnen nadenken over hun toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
71-jarige man loopt bizarre verwondingen op na confrontatie met 8 jongeren…
Sluiten