Pranks 21 jan 2018 Redacteur

8 dingen die vrouwen heel aantrekkelijk vinden aan mannen

1. Stoppelbaard

Uit een rapport van de Huffington Post blijkt dat vrouwen het onwijs sexy vinden als mannen een subtiel baardje hebben.

2. Lach niet teveel

Vrouwen vinden mannen die heel veel lachen minder aantrekkelijk, zo blijkt uit onderzoek. Veel glimlachen wordt namelijk geassocieerd met iets vrouwelijks en onderdanigs.

3. Neem een hond

Vrouwen houden van honden en al helemaal van mannen die van honden houden. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mannen met een hond drie keer zo veel nummers scoorden als mannen zonder hond.

4. Spreek met een lage stem

Uit dit onderzoek is gebleken dat vrouwen houden van mannen met een diepe, lage stem. Neem dus een voorbeeld aan George Clooney en John Mayer.

5. Draag rood

Draag rode kleding. Rood is de kleur van seks, dus vrouwen zullen bijna automatisch aan seks denken als ze naar je kijken, zo stellen verschillende wetenschappers.

6. Wees sociaal in je relatie

Wees een waardevolle, sociale partner. Zorg dat je iets kunt toevoegen aan haar leven en laat je leuke persoonlijkheid zien.

7. Bad Boy

Be a badboy. Van nature vallen vrouwen volgens onderzoek voor mannen die primitieve trekjes hebben en hun mannelijke instinct tonen.

8. Wees traag

Hoe langzamer je beweegt en praat, des te sexyer vrouwen je zullen vinden, zo blijkt uit onderzoek. Relax, houdt je hartslag laag en wees niet te enthousiast tijdens een gesprek met die mooie vrouw, dan heeft ze binnen no-time alleen nog maar aandacht voor jou.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
8 dingen die vrouwen heel aantrekkelijk vinden aan mannen
Sluiten