Pranks 14 jul 2017 Redacteur

8-jarig ventje maakt zo’n 13.000 pond met eieren verkopen, hoe dan?!

Junior Wyatt is een 8-jarig ventje uit Engeland dat na het kijken van een tv-show over miljonairs plotseling wist dat hij dat ook wilde worden. Hij had ook al direct een business plan: eieren groots inkopen van een lokale boer en deze vervolgens met winst zelf doorverkopen.

Zes eieren voor 2 pond, 12 eieren voor 3,50 pond en 6 pond voor 30 eieren. Hij werd al snel populair, ook omdat zijn moeder Georgina hem maar al te graag hielp met het rondbrengen van de eieren in de buurt. Ze hielp hem ook een Facebook-pagina op te zetten.

eieren

Vorige week verkocht Junior 750 eieren aan zijn 35 vaste klanten, wat hem zo’n 250 pond opleverde. Als deze verkoop zo doorgaat, kan hij voor het einde van het jaar zo’n 13.000 pond maken. Dat zijn serieuze knaken!

Junior zegt zelf: “It has been so exciting earning my own money and meeting lots of new people. I’ve spent my first wages on the new Liverpool Champions League football kit, but now I am now saving all my profit to make me rich one day.

“My dream is to be a success and to become a professional boxer and have a mansion so all my family can live with me forever.

“I would like to say thank you to everyone that has supported me so far – especially my mum, dad and little sister.”

Wat een held, joh!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
8-jarig ventje maakt zo’n 13.000 pond met eieren verkopen, hoe dan?!
Sluiten