Pranks 27 nov 2017 Redacteur

8 redenen waarom seks ontzettend gezond is

1. Seks helpt je om beter te slapen

Het is een natuurlijk reactie van het lichaam om vermoeid te raken na geslachtsgemeenschap, dus span je eerst even flink in als je slaapproblemen hebt!

2.Met seks verbrand je calorieën

Geen zin in de sportschool? Heb seks! Uit onderzoek blijkt dat door seks in intensieve posities spieren net zo snel kunnen groeien.

3. Seks vermindert pijn

Uit onderzoek blijkt dat vaginale stimulatie onder andere vervelende menstruatiepijn, artritis en migraineklachten vermindert.

4. Seks verhoogt de vruchtbaarheid

Kwaliteit, en niet kwantiteit, verhoogt de kans op conceptie als je een kindje probeert te bouwen. Desalniettemin, beter te vaak dan te weinig!

5. Seks helpt ziektes te bestrijden

Een goed potje seks kan helpen om ziekte te voorkomen of bestrijden. Zowel bij mannen als vrouwen zou het de kans op kanker, hartziektes en de griep verlagen.

6. Seks houdt je jong

Dankzij endorfine en vitamine D die vrijkomt bij seks, lijk je wel zeven jaar jonger dan je bent. Daarbij zijn mensen gelukkiger die veel seks hebben.

7. Seks werkt stressverlagend

Stress kan je libido verlagen, máár een orgasme vermindert juist die stress. Na een lange drukke dag op het werk is vrijen misschien het laatste waar je aan denkt. Toch is er bijna geen beter of makkelijker medicijn om je lichaam helemaal te laten ontspannen.

8. Seks is goed voor je blaas

Ook je blaas profiteert van seks. Het kan namelijk incontinentie verminderen, een vaak voorkomend probleem bij veel vrouwen. Je kunt zelfs tijdens seks je bekken aan- en ontspannen om de blaas onder controle te houden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
8 redenen waarom seks ontzettend gezond is
Sluiten