Pranks 28 feb 2017 Redacteur

80-jarige vrouw gebruikt nog steeds anticonceptiepil – en de reden is hilarisch!

De voormalige huisarts van een 80-jarige mevrouw was onlangs met pensioen gegaan. De opvolger van de dokter had een lijst gevraagd van voorschriften van de mevrouw, om duidelijkheid te krijgen wat ze precies nodig had.

pil

Eenmaal met het lijstje in zijn hand, was de dokter met stomheid geslagen toen hij las, dat de mevrouw een voorschrift had voor de anticonceptie pil. De dokter kon niet begrijpen hoe dit mogelijk was, want hoe kwam zij aan dit voorschrift? Dat moest onmogelijk zijn.. Toch? Op de volgende pagina zul je zien hoe dit mogelijk was..

“Mevrouw Dubois, heeft u enig idee dat dit een anticonceptie pil is?!”

“Natuurlijk dokter, ik gebruik dat om beter te kunnen slapen s’nachts”

“Mevrouw Dubois, ik kan u garanderen dat deze pil geen enkel bestandsdeel bevat om beter te kunnen slapen. Dit zijn voorbehoedsmiddelen, daar heeft u op deze leeftijd echt geen behoefte meer aan.”

“Jonge man, dat is echt wel duidelijk hoor. Maar iedere morgen plet ik er eentje om het vervolgens door het fruitsap van mijn kleindochter van 16 te gooien. Dan slaap ik s’nachts echt vele malen beter!”

Vond je dit verhaal ook zo grappig? Deel het met je vrienden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
80-jarige vrouw gebruikt nog steeds anticonceptiepil – en de reden is hilarisch!
Sluiten