Pranks 30 okt 2017 Redacteur

98-jarige Ada verhuist om voor zoon van 80 te zorgen: “Moeder ben je voor het leven”

zoon2

De 98-jarige Ada Keating is in het verzorgingstehuis in Liverpool getrokken waar haar oudste zoon Tom woont om voor hem te kunnen zorgen.

Ze doen spelletjes of kijken samen tv. “Elke avond ga ik Tom goedenacht wensen in zijn kamer en ’s ochtends sta ik daar weer om hem goedemorgen te zeggen. Dan gaan we samen ontbijten. Als ik naar de kapper ga, zit hij voor het raam op mijn terugkeer te wachten. Dan strekt hij zijn armen uit en geeft hij me een dikke knuffel. Moeder ben je voor het leven”, zegt Ada.

Af en toe moppert ze wel op haar zoon. “De zorg is hier heel goed en ik ben gelukkig dat ik mijn moeder vaker zie nu zij hier ook woont. Ze zorgt heel goed voor me, maar soms zegt ze dat ik me moet gedragen,” aldus Tom, die zijn hele leven bij zijn moeder heeft gewoond en als schilder-decorateur werkte.

Directeur van het verzorgingstehuis Philip Daniels: “Het is ontroerend te zien hoe close die twee zijn. Het komt niet vaak voor dat moeders samen met hun kind in hetzelfde tehuis terechtkomen, dus willen we de tijd die hen nog samen rest zo mooi mogelijk maken.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
98-jarige Ada verhuist om voor zoon van 80 te zorgen: “Moeder ben je voor het leven”
Sluiten