Pranks 20 sep 2014 Bob van Toor

Aanzoek, les 1: niet de ring in zee laten vallen, sukkel

Het had zo romantisch kunnen zijn: met net iets te veel mensen op een grote waterfiets, met prachtig bewolkt, broeierig weer, in een ondiepe, viezige zee.

Okee, nee, het had met geen mogelijkheid romantisch kunnen zijn, dit huwelijksaanzoek. Maar goed, je bent Australisch (of zo?) en je wilt wat hè. Dan heb je alleen maar bewolkte vieze strandjes tot je beschikking blijkbaar.

Maar zorg dan wel, als je je vriendin/buurvrouw/zus (Australië) ten huwelijk gaat vragen, dat de basisvoorwaarden in ieder geval kloppen. Dat ze kijkt. Dat ze snapt wat de bedoeling is. Nou tot zover gaat het redelijk, er hebben mensen aan de waterkant heel klassiek borden omhoog gehouden en naar haar geschreeuwd dat het een huwelijksaanzoek betreft (want zelf vragen is echt niet meer trendy) – en precies op dat moment besluit verloofde-lief de ring in het water te laten vallen.

Al met al wordt dit vast een heel onhandig, heel gelukkig huwelijk. Dat zijn de beste!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Aanzoek, les 1: niet de ring in zee laten vallen, sukkel
Sluiten