Nieuws 10 sep 2018 HFMN

Dude plant aanzoek in Spider-Man game, maar wordt gedumpt

Stel je voor: je regelt met een ontwikkelaar dat je huwelijksaanzoek in een game als Spider-Man komt. Maar wordt in de tussentijd gedumpt. Pijnlijk gek!

Pijnlijke aanzoek in Spider-Man game

Insomniac Games heeft deze week, misschien wel, de leipste game van 2018 naar buiten geschopt. De ontwikkelaar weet met Spider-Man vriend en vijand te verbazen. Maar Tyler Schultz weet de aandacht een beetje te verschuiven. De beste man heeft Insomniac namelijk zo ver gekregen om een huwelijksaanzoek, voor zijn vriendin, in de game te krijgen. Alleen de relatie is inmiddels over. Pijnlijke situatie? We dachten het wel!

Tyler Schultz vroeg in mei dit jaar via Twitter of Insomniac Games zijn huwelijks aanzoek in de Spider-Man game konden gooien? De ontwikkelaar stond achter dit idee, maar vroeg zich af of hij tot september kon wachten met de aanzoek. En dat kon hij! Ze waren immers toch al vijf jaar samen en hij zag het niet zo snel stuk lopen. En dat is waar hij ernaast zat. De game is uitgebracht, inclusief aanzoek, maar Tyler is gedumpt door zijn vriendin Maddie. En dat brengt toch een trieste lading aan het hele geintje.

Tyler ingeruild voor zijn broer

Een paar weken voordat de Spider-Man game in de winkels lag, maakte Maddie het uit met Tyler. Na een relatie van vijf jaar, besloot de dame er met zijn broer vandoor te gaan. Dit legt Tyler uit in een YouTube video, die inmiddels helaas verwijderd is. Maar de actie is bruut, heel erg bruut. Toen bekend gemaakt werd dat hij haar ten huwelijk wilde vragen, ging het pas helemaal los. De dame vertelde Tyler dat ze toch niet op deze manier ten huwelijk gevraagd wil worden. OUCH!

Maar in de video liet Tyler, die vrij positief is voor de situatie, weten toch erg blij te zijn met de Easter Egg.

‘Dit gaat waarschijnlijk de boeken in als de zieligste Easter Egg ooit, maar ik ben hartstikke blij dat het erin zit.’

En daar heeft de beste man eigenlijk alleen maar gelijk in.

Beetje feelgood nodig na dit verdrietige verhaal? Deze mensen voelen zich zonder twijfel een stuk slechter dan jij!

Reageer op artikel:
Dude plant aanzoek in Spider-Man game, maar wordt gedumpt
Sluiten