Pranks 20 jun 2017 Redacteur

Aap steelt fruit waarna de menigte toekijkt hoe hij wreed wordt gestraft…

Het lijkt erop dat er geen dag voorbij gaat zonder te lezen over dieren die in ergens ter wereld lijden. Helaas zijn er tal van boosaardige mensen die nul grenzen lijken te hebben op het gebied van dierenmishandeling.

Zo verschrikkelijk als deze dingen kunnen zijn, het is belangrijk om ze te erkennen en collectief iets te doen tegen deze problemen.

Hier is een voorbeeld uit India, waar een aap vorig jaar een markt bezocht. De aap zorgde voor wat problemen door stiekem voedsel te stelen (een aap gaat natuurlijk niet betalen). Volgens het AFP, werd hij in 6 maanden bekend om zijn onheilspellende gedrag vanwege zijn vele uitstapjes naar de markt. Maar ongeacht hoe ondeugend hij misschien was geweest, niets rechtvaardigt de behandeling die hij vervolgens kreeg.

Op een dag werd hij gevangen met vruchten van een verkoper. In plaats van dat de mensen een beetje meer begrip hadden om het vreedzaam op te lossen, werd de aap verschrikkelijk gestraft.

Hij werd gevangen door een menigte en zijn armen en voeten werden vastgebonden met strakke nylon touwen.

Het AFP meldt dat de arme aap middelpunt werd in een spektakel waar de menigte hem pestte en toejuichte terwijl hij daar zat.

den beelden van het incident laten zien, en zo laat de wereld zien dat dieren wreedheid nog steeds overal bestaat.

Niemand werd gestraft voor het mishandelen van de aap.

derden, werd hij in een kooi gezet.

De autoriteiten uit de stad waar het incident plaatsvond, een stad ten noorden van Mumbai, India, beweerden dat de aap later was vrijgelaten, schrijft de Daily Mail.

Dieren mogen nooit mishandeld worden! Wilde dieren proberen te overleven, net als wij.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Aap steelt fruit waarna de menigte toekijkt hoe hij wreed wordt gestraft…
Sluiten