Pranks 10 okt 2017 Redacteur

Agenten moeten binnen 24 uur helpen bij twee bevallingen op dezelfde Burger King-parkeerplaats

Bijzondere taferelen op een parkeerplaats van de Burger King in New Jersey, New York. Binnen 24 uur bevielen daar twee vrouwen van een baby. Zelfs dezelfde agenten assisteerden bij de bevallingen, aldus Amerikaanse media.

Het begon op vrijdag toen de politie ‘s avonds een belletje kreeg van een gezin dat op weg was naar het ziekenhuis maar in de file stond. Detective Scott Tobin vertelde aan News 4 New York: “De vader vertelde ons dat zijn eerste en tweede kind vrij rap kwamen, dus dat ze daarom niet genoeg tijd hadden om naar het ziekenhuis te gaan.”

Niets was minder waar. Het jochie zag binnen 10 minuten het levenslicht. Het was nog geen 24 uur later dat Tobin weer een melding kreeg: “Mijn collega en ik waren bezig met het papierwerk van de avond ervoor, toen een agent ons opriep. Ik zei dat het echt geen grapje was, maar we moeten weer!”

De baby was al bijna geboren toen de agenten aankwamen: “Ik moest de navelstreng doorknippen, want die zat om zijn nek. Pas toen we zeker wisten dat alles oké was, konden we ze begeleiden naar het ziekenhuis,” aldus Tobin.

Wat een weekenddienst!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Agenten moeten binnen 24 uur helpen bij twee bevallingen op dezelfde Burger King-parkeerplaats
Sluiten