Ai, man vergist zich na een heftig avondje Vegas tussen vrouw en haar zus

Mark 18 mei 2015 Pranks

Het ziet er op het eerste gezicht allemaal leuk uit. Je hebt een mooie avond voor de boeg en met de leus ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’ is er niets wat je nog tegen houdt. De meest heftige verhalen komen voor na een avondje stappen in Vegas en de film Hangover is natuurlijk niet geheel verzonnen. Het verhaal van deze man had zó in de film gepast. Wauw, wat een blunder.

‘Mijn vrouw en ik gaan eens in de zoveel jaar naar Las Vegas, samen, maar dit jaar was anders. Omdat haar zus in een heftige scheiding zat, wilde mijn vrouw graag dat ze mee zou gaan naar Vegas, om even haar hoofd leeg te maken. Ik vond het allemaal prima, dus uiteindelijk gingen we met z’n drieën op stap.

Las Vegas

Good to know; mijn vrouw is lief, eau naturel en de meest echte vrouw die ik ken. Haar zus is zo’n opgetutte chick met nep borsten die alleen maar denkt aan haar uiterlijk en wat anderen van haar vinden. Niet helemaal mijn type dus… Ohja én we deelden een kamer met z’n drieën. Twee tweepersoonsbedden, maar niet echt een vakantie met quality time dus.

Goed, terug naar het verhaal…We waren inmiddels al 4 dagen in Vegas en mijn vrouw en haar zus besloten een avondje even helemaal uit hun dak te gaan. Ik besloot mee te doen en na een aantal biertjes en shots aan de bar moet ik eerlijk toegeven dat ik hem redelijk had zitten. Rond een uurtje of twee besloten mijn vrouw en ik alvast naar de kamer te gaan. Haar zus praatte nog wat met een man aan de bar en wij gingen alvast naar boven.

Nadat we wat in slaap waren gedommeld, werd ik wakker. Ik had wel zin in een potje seks en met het idee dat ik haar zus nog niet had horen thuis komen, leek het me het perfecte moment. Ik verleidde haar en we hadden het naar ons zin. Toen we na de daad nog even lekker tegen elkaar aan kropen, voelde ik haar borsten. Plastic, hard… Hoe dronken ik ook was, ik wist het meteen.

Shit! Ik heb net met de zus van m’n vrouw het bed gedeeld!! Een paar minuten later ging het licht aan en stond m’n vrouw huilend aan de bed rand. Ik heb beide nooit meer gesproken.’

 

 

Het zal je maar gebeuren.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Ai, man vergist zich na een heftig avondje Vegas tussen vrouw en haar zus
Sluiten