Nieuws 4 sep 2018 HFMN

Dit belachelijke cruiseschip is jouw volgende vakantiebestemming

Een bootje in de sloot hebben is altijd leuk. Maar na het zien van dit gigantische cruiseschip, de AIDAnova wil je oprecht niks anders meer. Dit is gewoon een stad op water!

AIDAnova: het leipste cruiseschip ooit

Wie denkt dat een cruise inhoudt dat je simpelweg een paar weken op een boot hangt, heeft het hartstikke mis. Er zijn namelijk schepen die de ervaring uniek maken, omdat ze bijzonder veel te bieden hebben aan hun gasten. Maar een cruiseschip zoals de AIDAnova zagen we nog niet eerder. Dit “bootje” van 630 miljoen euro is namelijk een kleine stad op het water. En het ziet er fantastisch uit!

De AIDAnova kan zo’n 6600 mensen kwijt en is het op vijfde grootste schip van de wereld. De boot heeft maar liefst 20 dekken, 17 restaurants, 23 barretjes, een casino, waterpark, minigolf park, klimmuren, gym en een overheerlijke spa. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dat is meer dan gemiddeld Nederlands dorp te bieden heeft. Maar wie denkt dat het hier bij stopt heeft het mis. Het schip heeft namelijk een aantal penthouses van twee verdiepingen te bieden en biedt onderdak voor een drie etage hoog theater. Oh trouwens: er zijn ook robot medewerkers aanwezig! Rob Geus, kom d’r maar in!

Naar Nederland en verder

Aan het einde van september gaat de AIDAnova haar eerste reis afleggen. En die reis gaat naar Eemshaven in Groningen. Tijdens deze reis worden alle laatste dingetjes getest en eventuele problemen nog gefixt. Vanaf december 2018 gaat de boot dan echt passagiers meenemen en vaart hij rond bij de Canarische eilanden. Een trip die je zeven dagen lang laat leven op dit fantastische schip. Ga je eind dit jaar met de cruise mee ben je ruim 450 euro kwijt voor een basishutje. Ga je in het voorjaar van 2019? Hou dan rekening met ruim 800 euro!

Ga je lekker op dit fantastische schip? Dan ga je hier ook van kunnen genieten!

Reageer op artikel:
Dit belachelijke cruiseschip is jouw volgende vakantiebestemming
Sluiten