Nieuws 20 sep 2018 HFMN

AliExpress gasten ontdekken Nokia 3310 en nog meer nostalgie

AliExpress staat vol met de leipste producten, maar hoe goed zijn ze eigenlijk. Mark en Alrik van FROOT hebben het voor je uitgezocht!

Gasten trekken AliExpress leeg

De gigantische hoeveelheid producten op AliExpress kosten geen drol, maar hoe goed zijn ze nou eigenlijk? Onze vrienden van FROOT hebben een gloednieuwe serie op hun YouTube-kanaal gesmeten om dat uit te gaan zoeken. Mark en Alrik pakken de producten uit, testen ze en geven uiteindelijk een beoordeling. Uiteraard gaat dit alles behalve goed, wat ervoor zorgt dat het bijzonder vermakelijk wordt. In de komende vier weken worden verschillende thema’s gehanteerd en het thema van deze week is nostalgie. Zo zien de twee niet alleen een Nokia 3310, maar ook een Furby en nog veel meer! Benieuwd wat AliExpress je allemaal te bieden heeft? Check dan de eerste aflevering van seizoen 1 hieronder!

Froot Facts

De mensen van FROOT laten het echter niet alleen bij het uitpakken van AliExpress producten. Ook brengen ze je elke week een shitload aan feitjes over films en series. Foutjes in Star Wars, Easter Eggs in Disney films, de beste sciencefiction series en de domste filmtrailers: ze komen allemaal voorbij. Benieuwd naar deze video’s? Dan zijn ook deze hieronder te bekijken!

Hier al van genoten? Check dan ook zeker dit verhaal eventjes!

Reageer op artikel:
AliExpress gasten ontdekken Nokia 3310 en nog meer nostalgie
Sluiten