Images 23 dec 2016 Mark

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat masturberen goed voor je is en ernstige ziektes bestrijd!

wank4

De kerstperiode kan een eenzame tijd zijn – het lijkt erop dat iedereen geliefd is, warme chocolademelk met elkaar drinkt en bijpassende kersttruien draagt…

Wankers. Maar eigenlijk…

De wetenschap vertelt ons dat je het best kan genieten van een beetje zelf-liefde – en dat geldt voor beide geslachten, ook! Niet alleen helpt het met de winter blues, maar het heeft veel medische voordelen.

Wanken heeft een slechte reputatie – mensen hebben lang geloofd in de geruchten over hoe het je blind maakt, je harige handen geeft en je pretpistool eraf laat vallen. We zijn trots om je te vertellen dat geen van deze dingen waar is! Wanken is goed voor je.

wank1

Zoals gepubliceerd in The Conversation, betekent het dat als je een vrouw bent, masturberen je kan helpen bij het voorkomen van urineweginfecties. Blijkbaar, als je opgewonden bent, opent je baarmoederhals – dit heet ‘tenting’ en laat de bacteriën wegspoelen. Probleem opgelost!

Iedereen heeft een hekel aan urineweginfecties – dat vreselijke prikkelende gevoel wanneer je moet plassen… Als je gevoelig bent voor deze infecties is er maar één ding om te doen – als je een nachtje thuis hebt, ga op je rug liggen en denk aan deze schone man, of Timothy Spall – whatever floats your boat!

wank2

Als je een man bent zijn de voordelen van masturberen nog rijker. Hoe minder sex je hebt, hoe groter de kans is dat je prostaatkanker ontwikkelt. Hoe eng is dat? Het is ook een redelijke ‘mood killer’ – “Hey schatje, ik wil echt geen kanker, dus… zullen we?” Wanhopig, ja, maar we gaan het toch proberen vanavond, morgen en elke volgende nacht voor de eeuwigheid. Amen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat als je niet seksueel actief bent, je meer kans hebt om prostaatkanker te ontwikkelen dan iemand die zeer veel ‘krijgt’. Maar voordat dat tot een paniekaanval leidt en je wanhopig tot acties overgaat bij de vrouwtjes, laten je graag weten dat masturberen telt als zijnde seksueel actief, dus we zijn allemaal gered!

Dus eigenlijk kan je jezelf trekken naar een grotere kans om kanker-vrij te blijven!

Met dat in het achterhoofd: fijne kerst!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat masturberen goed voor je is en ernstige ziektes bestrijd!
Sluiten