Pranks 31 jan 2018 Redacteur

Als je het geluid van mensen die kauwen haat, dan ben je waarschijnlijk een genie

Word je onpeilbaar boos op het geluid van mensen die het volgende doen: drinken, kauwen, crunchen, slurpen, nagelbijten, slurpen, slikken, klikken, ademhalen, snuffelen, piepen, fluiten, vingerafdrukken?

Voor sommige mensen die dit lezen, zijn die woorden alleen al voldoende om hun bloed te laten koken. Als je bent zoals ik en jij een van deze ongelukkige zielen bent, dan heb ik nieuws voor jou; je lijdt aan een aandoening die Misophonia heet.

De letterlijke definitie van misophonia is de haat tegen geluid. Maar pati├źnten verachten niet alleen alles wat ze horen, er zijn ook bepaalde triggers die mensen in een bijna onbeheersbare woede zullen brengen.

Lijders weten dat zodra ze een van hun triggeringonen horen, het onmogelijk is om het uit te filteren. Je raakt er gefixeerd op en hebt een overweldigende drang om de dader onmiddellijk te laten stoppen.

Heb je last van de aandoening? Zo ja, dan zou het kunnen betekenen dat je een genie bent.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Als je het geluid van mensen die kauwen haat, dan ben je waarschijnlijk een genie
Sluiten