Images 22 okt 2016 Mark

Amerikaanse Killer Clown is opgeblazen na een achtervolging de jungle in

killerclown1

Een Amerikaanse Killer Clown is naar verluidt overleden na het aantrekken van een kostuum om de lokale bevolking van Cambodja te laten schrikken.

Hij werd de jungle in achtervolgd waarna hij, naar verluidt, op een landmijn is gaan staan.

De man zijn verwondingen waren zo ernstig dat een formele identificatie niet mogelijk wordt geacht. Er wordt verondersteld dat het om een 25-jarige students gaat die naar Samraong in het noordwesten van Cambodja was afgereisd uit de VS om familie te bezoeken.

killerclown2

The Times van Cambodja heeft gemeld dat een politie-kapitein zei: “Een groep mannen kwamen uit hun huizen en zette de achtervolging in om de man met het masker te pakken”.

“Ze wilden hem geen pijn doen, maar ze wilden wel uitvinden wie het was en hem zijn excuses te laten maken aan de mensen die hij had laten schrikken.”

Toen hij de jungle in rende, riepen bewoners nog na dat er landmijnen in het gebied liggen, maar hij bleef rennen. Dat werd hem fataal. Het werd letterlijk Killer…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Amerikaanse Killer Clown is opgeblazen na een achtervolging de jungle in
Sluiten