Pranks 3 mrt 2018 Redacteur

Amerikaanse lerares beschuldigt van seksuele handelingen met brugger

Een docent in Florida is aangeklaagd wegens seksuele relatie met een 14-jarige jongen, nadat de student naar haar had verwezen tijdens een gesprek met zijn ouders.

De achtste grader, uit Volusia County, DeLand, zegt dat de relatie begon in november vorig jaar toen Stephanie Peterson begon met het sturen van obscene foto’s van zichzelf aan hem.

De tiener beweerde dat de 26-jarige ‘s avonds laat naar zijn huis zou komen, hem oppakken en hem meenemen om seks te hebben. De politie heeft ook gezegd dat mevrouw Peterson de marihuana van de jongen heeft gekocht.

De jongen beweert dat ze samen in de auto van de leraar en in een schuur hebben geslapen en nadat ze klaar waren, zou Peterson hem tussen 1 en 2 uur thuisbrengen.

In een verklaring van de politie van Volusia County op woensdag, zeggen de autoriteiten: “Het slachtoffer meldde dat Peterson hem vertelde dat ze niemand over hun relatie konden vertellen of dat ze in de problemen zouden komen.” Hij zei ook dat ze hem marihuana en kommen kocht voor roken en zijn cijfers leden nadat hun relatie was begonnen. ‘

Hun beweerde relatie werd onthuld toen een andere leraar contact opnam met de ouders van de jongen om te zien of hij mentor wilde worden. Ze maakten grapjes tegen het slachtoffer of hij werd geprepareerd voor seksueel misbruik en de jongen, huilend, antwoordde: “Iedereen kan je molesteren.”

De moeder en de moeder waren bezorgd over de verklaring en verdachten Peterson, omdat de tiener veel tijd met haar doorbracht. The Sun meldt dat de jongen van een A-student naar mislukt is gegaan als gevolg van een interactie met de leraar. Het meldt ook dat de jongen beweert dat Peterson de McDonald’s-maaltijden voor de jongen zou kopen.

De verklaring van de politie voegt eraan toe: “Peterson werd in hechtenis genomen en werd vanochtend geïnterviewd voor transport naar de gevangenis in de gevangenis Volusia County, waar haar aanklacht een borgsom van $ 25.000 (£ 18.111) met zich meebracht. Ze nam maandag haar leerpositie op, volgens het schooldistrict .

“Detectives vragen ouders om met hun kinderen te praten, en iedereen met informatie over eventuele extra potentiële slachtoffers wordt gevraagd om contact op te nemen met de VCSO-afdeling voor kinderexploitatie op 386-323-3574.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Amerikaanse lerares beschuldigt van seksuele handelingen met brugger
Sluiten