Pranks 26 jan 2018 Redacteur

Amerikaanse school stemt voor om ongehoorzame studenten weer fysiek te straffen. Goed idee?

Op dinsdag heeft een schooldistrict in Texas lijfstraffen teruggevorderd. Nu zullen studenten die zich in de klas misdragen gepaddeld worden totdat ze betere cijfers halen. Hoewel er weinig aanwijzingen zijn dat lijfstraffen studenten helpen zich beter te concentreren of hun testscores te verbeteren, denkt de raad van bestuur van Three Rivers Independent School in Zuid-Texas dat dit zal helpen. Ze verzenden nu peddels naar hun leraren om te worden gebruikt als lijfstraffen wanneer studenten zich misdragen. En de docenten hebben het apparaat echt nodig om hun studenten te besturen.

De Texas Classroom Teachers Association (TCTA) definieert lijfstraffen als “opzettelijk toebrengen van fysieke pijn door slaan, peddelen, slaan, slaan of enige andere fysieke kracht die wordt gebruikt als een discipline.” Het schooldistrict hoopt dat peddelen het gedrag in de klas zal helpen verbeteren zodat studenten meer informatie kunnen bewaren en de dalende testscores van de wijk kunnen verbeteren.

Hoewel veel ouders erop gebrand zijn om hun kinderen aan te melden voor de meer agressieve disciplinaire maatregelen op school, kunnen ouders kiezen voor opt-out of opt-out. Ze moeten zowel schriftelijk als mondeling instemmen als ze willen dat hun kinderen in de klas peddelden. En veel ouders melden zich aan.

Wanneer de ouders de disciplinaire maatregel van de school goedkeuren, zullen de studenten “één peddelen voor zijn of haar overtreding wanneer zij zich op school misdragen.”

Het schooldistrict wil ouders de mogelijkheid bieden om hun kinderen in de klas te laten peddelen. Ze dwingen hen niet om het te doen.

“Als de ouder zich er niet prettig bij voelt, is dit het einde van de discussie”, vertelde de inspecteur Mary Springs van het schooldistrict aan de Caller-Times.

Als studenten nu ongehoorzaam zijn aan een leraar of de regels van het klaslokaal overtreden, worden ze gepaddeld. De gedragscoördinator van de Three Rivers Elementary School op de campus, Andrew Amaro, is enthousiast om peddelen terug te brengen. Hij gooide het idee naar de schoolambtenaren en vertelde hen dat toen hij opgroeide, het peddelen met groot succes werd gebruikt. Hij beweert dat het beter is dan studenten detentie of opschorting te geven.

“Ik geloof dat het werkte,” vertelde Amaro aan de Caller-Times toen hem werd gevraagd of hij als een peddeldochter werd bestuurd. “Het was een onmiddellijke reactie voor mij. Ik wist dat als ik in de problemen kwam met een leraar en ik respectloos was, wat de overtreding ook was, ik wist dat ik een mep van de directeur zou krijgen. ‘

Oppositie tegen lijfstraffen wijzen op statistieken die studenten van kleur laten zien die onevenredig waarschijnlijk een peddel zullen ontvangen.

Minister van Onderwijs John B. King, Jr schreef een brief waarin staten werden gevraagd om lijfstraffen te verbieden. Maar 22 staten staan ​​het nog steeds toe op hun scholen.

“Ongeveer 40.000 – of meer dan een derde – van die studenten die werden onderworpen aan lijfstraffen zijn zwart; zwarte studenten vormen in vergelijking slechts 16 procent van de totale openbare studentenpopulatie, “schreef King. “Evenzo, in staten waar studenten werden onderworpen aan lijfstraffen, waren zwarte jongens 1,8 keer zoveel kans als blanke jongens om onderworpen te worden aan lijfstraffen, en zwarte meisjes hadden 2,9 keer zoveel kans als blanke meisjes om onderworpen te worden aan lijfstraffen.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Amerikaanse school stemt voor om ongehoorzame studenten weer fysiek te straffen. Goed idee?
Sluiten