Arme hond is doodongelukkig als hij beseft dat zijn familie hem overdraagt…

Redacteur 10 apr 2017 Pranks

Maak kennis met Moses, een pitbull terriër die een jaar geleden geadopteerd werd door het Stanislaus Animal Services Agency in Modesto in California.

Nancy Klein, een vrijwilligster van het asiel, schreef dat Moses een van de liefste honden was die ze ooit al ontmoet had. Omdat Moses meteen op haar schoot sprong, wilde ze hem eigenlijk zelf mee naar huis nemen.

Moses werd echter geadopteerd door een gezin en woonde sindsdien samen met kinderen, honden en katten. Maar twee dagen geleden – een jaar na zijn adoptie – bracht de eigenaar van Moses hem terug naar het asiel.

Nancy vertelt hoe Moses wist dat hij gedumpt werd: “De manier waarop hij zich vastklampte aan zijn eigenaar, verraadde dat hij wist dat hij achtergelaten zou worden. Toen ik de eigenaar vroeg waarom, zei hij dat ze gingen verhuizen en dat de hond niet toegelaten was. Ik greep mijn telefoon … kijk zelf maar.”

Wij vinden verhuizen een slecht excuus om een hond weg te doen. Als je de verantwoordelijkheid neemt om voor een dier te zorgen, moet je met hen rekening houden als je verhuist.

Bekijk het hartverscheurende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Arme hond is doodongelukkig als hij beseft dat zijn familie hem overdraagt…
Sluiten