Arme stier heeft hele leven lang vastgebonden gezeten, maar dan krijgt hij vrijheid!

Redacteur 3 apr 2017 Pranks

Ik kan me bijna niet voorstellen dat er nog steeds mensen zijn die dieren op zo’n afschuwelijke manier kunnen behandelen.

Gelukkig hebben veel van deze verschrikkelijke verhalen een goede afloop, zoals het geval is in de video die je hieronder kunt bekijken. In de video maken we kennis met Bandit, een stier die zijn hele leven vastgeketend heeft gezeten in een smalle stal, samen met 500 andere koeien, stieren en kalveren. Dankzij de inspanningen van het Gut Aiderbichl-dierenasiel in Oostenrijk, zijn Bandit en de andere dieren gered van de erbarmelijke omstandigheden.

De beelden laten het moment van Bandit’s bevrijding zien. Hij steigert, danst en maakt eindelijk het moment mee waarop hij op vers hooi kan staan. Wat me echt ontroerde was het moment waarop de stier naar zijn redder toeliep om zijn dankbaarheid te uiten.

Bekijk het prachtige moment van redding hieronder en vergeet deze video niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook als je respect hebt voor het werk van deze helden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Arme stier heeft hele leven lang vastgebonden gezeten, maar dan krijgt hij vrijheid!
Sluiten