Pranks 10 jan 2017 Mark

Asielzoekers Duitsland steken vluchtelingenkamp in brand om onverklaarbare reden

Een brand die blijkt aangestoken te zijn in het AZC van de Duitse Hovelhof is gesticht door de bewoners zelf. De officier van Justitie in duitsland heeft vandaag drie mannen weten aan te houden, de “mannen” hebben een leeftijd van 20 tot 21 jaar.

De mannen waren namelijk woedend over het eten dat er geserveerd werd, het zou geen “halal” vlees zijn. Om die reden besloten ze het in brand te steken. Dat bleek uit onderzoek die de politie had gevoerd, de brand zou aangestoken zijn in de ruimte waar de verdachten op dat moment verbleven. Meer dan 50 vluchtelingen raakten daarbij ernstig gewond, een grote groep daarvan zal daar blijvend letsel aanhouden. Van het pand is vrijwel niets meer over meldde Westfalen-Blatt. De bewoners van het asielzoekerscentrum zijn overgebracht naar een Hotel.

Een grote groep van de vluchtelingen meldde dat ze complete afstand zouden doen van de personen die de brand hadden aangestoken, “we hadden eindelijk onderdak in het veilige Europa, daar is nu niets meer van over gelukkig zijn we nu overgeplaatst naar een Hotel”.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Asielzoekers Duitsland steken vluchtelingenkamp in brand om onverklaarbare reden
Sluiten