Pranks 30 mei 2017 Redacteur

Baasje gooit de hond uit de auto, maar kijk wat de motorrijder dan doet!

Qua uiterlijk ziet Branden Turnbow er als een harde en gevaarlijke motorrijder uit. De man heeft een goatee, tatoeages en leren kleding, maar de man is van binnen helemaal niet zo gevaarlijk, schijn bedriegt.

De goede man zag iets heel naars toen hij op een dag op de motor onderweg was naar zijn vader. Hij zag een auto die langs de weg stopte. Eruit kwam een man en zijn hond, vervolgens stapte het monster weer in en liet zijn hond alleen achter.

Op een afstandje zag Brandon het gebeuren. Het choqueerde hem, de vreselijke man zette zijn hond langs de kant van de weg alsof het grof vuil was. Brandon haastte zich vervolgens naar de hond in nood. Hij redde hem en gaf hem later de naam Mr Davidson.

Brandon was echter niet de daden van het (inmiddels ex-) baasje vergeten. Hij nam de hond achterop en reed achter de man aan.
“Ik ben naar deze gast gereden om hem de middelvinger te geven. Nu heb ik een co-piloot, maak kennis met Mr. Davidson” schrijft Brandon op zijn Facebook pagina.

De rest van de dag spendeerde Brandon met de hond en hij raakte eraan gehecht. De hond creëerde snel een band met zijn redder in nood. Brandon besloot om Mr. Davidson te adopteren, nadat hij heel de dag met hem rondgereden had. De hond heeft nu eindelijk een veilig thuis.

Als Brandon niet aan het motorrijden of werken is dan schrijft en zingt hij liedjes. Het voorval met Mr. Davidson heeft hem geïnspireerd om een liedje te schrijven. Het liedje is zelfs al als een lopend vuurtje verspreid over het internet. Beluister het liedje in de onderstaande video!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Baasje gooit de hond uit de auto, maar kijk wat de motorrijder dan doet!
Sluiten