Nieuws 24 sep 2018 HFMN

Babes met drie tieten: dé hype van Milaan Fashion Show!

Op het gebied van Fashion komen we rare shit tegen. Maar vrouwen met drie tieten zijn daar zeker geen onderdeel van. Toch gebeurt het in de Milaan Fashion Show!

Babes met drie tieten in Milaan

In de New York Fashion Week zagen we shit als vrouwen in tape gekleed, cowboy hoedjes gecombineerd met aluminium blikken en dames met een gipsmasker op hun knar. Het slaat allemaal op stront, maar in de Milaan Fashion Show zagen we pas echt leipe shit. Er liepen namelijk dames rond met flinke tieten. En dan niet twee, maar gewoon drie! DRIE TIETEN!!!!

Tieten, babes, Milaan Fashion Show

Het is echt waar: een aantal modellen waren voorzien van een drietal neppe tieten onder hun kleding. Het zooitje zat over hun eigen borsten heen en staken onder een sportief hempje uit. Daar kwamen ook korte broeken, legging’s, harnassen en jurken bij kijken. Een mooie outfit om morgen lekker aan te trekken naar het werk…NOT!

Milaan Fashion Show

Als het de bedoeling was om mensen de designs van de show niet te laten vergeten, dan is de klus meer dan geslaagd dit keer. Buiten de dames met drie boobies (bekt wel lekker) was er ook een samenwerking met Pokémon aan de gang. Naast modieuze, en vooral leipe, kleding was ook Pikachu aanwezig tijdens de show. Hij stond op verschillende kleding afgedrukt. Kortom: de Milaan Fashion Show was een grote achtbaan aan verbazing!

Al gek staan kijken van dit artikel? Dan ga je nooit geloven waar deze schildpad is aangetroffen!

Reageer op artikel:
Babes met drie tieten: dé hype van Milaan Fashion Show!
Sluiten