Images 23 okt 2016 Mark

Baby is te vroeg geboren, maar overleeft het… Kijk die lach eens!

Dit prachtige verhaal is al door heel veel mensen online gedeeld. Het gaat over een baby die je diep in je hart raakt met haar lach.

baby

Ze is te vroeg geboren, en het was niet zeker of ze het wel zou overleven.

Haar moeder Laura was erg bang, maar ze zag na vijf dagen deze prachtige lach. Toen kreeg ze mee vertrouwen dat het goed zou komen met haar kindje.

Toen het meisje werd geboren was ze heel klein. Ze woog maar 1.7 kg, wat veel te weinig is voor een pasgeborene.

Ze moest direct naar de intensive care zodat ze kon aansterken, en daar maakte de moeder een foto van de lach die haar leven zou veranderen.

Wat een geweldige foto, haar lach betovert je en haar oogjes glinsteren helemaal. Het is echt een magisch moment, en ondanks dat ze een zware start kende, is het duidelijk dat dit meisje een echte vechter is.

Ze was zo blij dat ze leefde. Ik kijk vaak naar deze foto voor steun bij alle goede en slechte momenten die we meemaken terwijl ze op de intensive care ligt, schrijft haar moeder op Facebook.

Het meisje is nu al in staat om duizenden mensen te raken met haar prachtige lach, moet je je voorstellen hoe het zal zijn als ze opgroeit. Ze leert ons om altijd positief te blijven in moeilijke situaties.

De foto is inmiddels al meer dan 29000 geliked en 37000 keer gedeeld op Facebook.

Reageer op artikel:
Baby is te vroeg geboren, maar overleeft het… Kijk die lach eens!
Sluiten