Bananen schijnen binnen 3 dagen te helpen tegen depressie

Redacteur 21 feb 2018 Pranks

Toegegeven, een vreemde natuurlijke remedie tegen depressie. Maar bananen zijn de meest populaire vrucht in de wereld, met meer dan 1000 verschillende variëteiten! Bananen worden niet als een boom beschouwd, maar als een hoog kruid. Ze worden gekweekt in meer dan 150 landen en produceren 105 miljoen ton fruit per jaar.

Bananen zijn geen boom, maar zijn eigenlijk geclassificeerd als een hoog kruid!
De meeste mensen kennen de vrucht, maar in de Verenigde Staten gooien de meeste mensen de schil. Heb je ooit overwogen de bananenschil te eten? Veel landen profiteren van de voedingsstoffen in de peelings en nemen de schillen op in hun dieet.

Terwijl de vrucht van de banaan zacht en zoet is, is de schil dik en vezelig. Je kunt het toevoegen aan een smoothie of je kunt het bakken of koken om de schil zacht te maken. Als je ervoor kiest om ze te bakken of zelfs te braden, probeer dan het fruit in de schil en eet het gecombineerd!

Laat je je bananen super rijp worden? Als dat zo is, wordt de schil dunner en zoeter!

Voordat je spot met het idee, overweeg dan de voordelen voor de voeding! De schil van een middelgrote banaan bevat grote hoeveelheden vitamine B6 en B12, evenals magnesium en kalium! Het eten van een bananenschil kan de spijsvertering verbeteren, het risico op diabetes verlagen, de gezondheid van het immuunsysteem verbeteren, de energie verhogen, nieuwe cellen, weefsels en organen helpen ontwikkelen en kan helpen bij het reguleren van de glucose- en bloeddrukniveaus!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bananen schijnen binnen 3 dagen te helpen tegen depressie
Sluiten