Nieuws 13 sep 2018 HFMN

Kind krijgt BBQ spies door hoofd, houdt er niks aan over

Een BBQ in het najaar is hartstikke lekker, maar Xavier Cunningham zal de grill komende tijd niet meer aanraken. Het jongetje kreeg namelijk een BBQ spies in z’n hoofd.

BBQ spies door hoofd kind

Ondanks het feit dat er BBQ in de titel staat, is onze eetlust op het moment even weg. De tienjarige Xavier Cunningham speelde met zijn vriendjes in een boom toen hij spontaan belaagd werd door een stel wespen. Het kind sloeg om zich heen en verloor zijn evenwicht. Hij viel uit de boom. Maar het gruwelverhaal moet nog beginnen. Voordat ze in de boom klommen hadden de kinderen een BBQ spies in de grond gestoken. Drie keer raden waar Xavier met zijn hoofd op terecht kwam.

Met de spies in zijn hoofd rende hij naar huis en klaagde voornamelijk over de wespen. Volgens de ouders van het jongetje had hij, naar hun idee, meer pijn aan de wespensteken dan aan de spies.

Belachelijk veel geluk

Maar het bizarre aan dit hele verhaal is dat het op dit moment hartstikke goed gaat met Xavier. Op de wond van de spies na, heeft het jongetje er niks aan over gehouden. En de kans dat dit gebeurt? Dat is 1 op een miljoen. Wel waren specialisten uren bezig om de spies, die vierkant was, uit het hoofd te krijgen. Paar uur nadat dit gelukt was, werdt Xavier wakker en vroeg hij direct of de spies eruit was. En dat iemand, met dit ongeluk, nog zo helder nadenkt en kan praten is meer dan bijzonder.

Xavier had alle geluk van de wereld. Dat konden deze mensen niet zeggen!

Reageer op artikel:
Kind krijgt BBQ spies door hoofd, houdt er niks aan over
Sluiten