Pranks 11 mei 2017 Redacteur

Beelden van hoe de ME insloeg op onschuldige burgers in Rotterdam

Eerder lieten we al zien dat de ME weerloze vrouwen sloegen en andere mensen die totaal niet aan het rellen waren. Maar nu zijn er opnieuw beelden gelekt. Dit keer vanuit een eigenaar die gasten op zijn terras had. Op de beelden is duidelijk te zien dat ze zinloos geweld gebruiken. Een van de slachtoffers reageerde zelf:

”Voor de mensen die denken dat wij daar aan het rellen waren, dit was een paar minuten voordat de ME alles kwam “schoonvegen”. Ze verzochten ons om weg te gaan en wij deden dat ook. Iedereen liep rustig weg, ze deden ook niet voorkomen dat we moesten sprinten oid. Op een zeker moment begonnen ze te slaan, waardoor de honden ook meteen reageerden met mensen te bijten. Ik geloofde zelf ook altijd in de zin “daar zullen ze het vast wel naar gemaakt hebben” maar dit blijkt totale onzin zijn. De ME zorgde voor onrust, niet wij.”

Niet veel langer daarna volgde er een drama, de ME sloeg op ons in:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Beelden van hoe de ME insloeg op onschuldige burgers in Rotterdam
Sluiten