Bejaarde vrouw gebruikt nog de pil; lees hier waarom…

Mark 3 okt 2015 Images

Een 85-jarige dame ging naar een voor haar onbekende nieuwe huisarts omdat haar oude vertrouwde huisarts met pensioen was gegaan. In de overdracht van de dame zat ook een lijst van de medicatie die ze gebruikte. Toen ze samen de lijst doornamen om eens te kijken waar al die pillen voor waren was de huisarts erg verbaasd om te zien dat de vrouw anticonceptiepillen slikte.

pil

Hij vroeg: “Mevrouw, weet u waar deze pil voor is? Waar deze normaal gesproken voor gebruikt wordt?”

De oude vrouw lachte: “Ja natuurlijk. Ik slik ze om goed te kunnen slapen. Als je op leeftijd bent heb je daar soms een beetje hulp bij nodig.”

De huisarts keek haar verbaasd aan. “Mevrouw, in deze pil zitten helemaal geen stoffen die u beter laten slapen. Het heeft voor u helemaal geen zin om deze pil te slikken.”

“Ach jongeman,” zei de dame, “dat snap ik heus wel. Maar ik maal het pilletje tot een poeder en doe het elke ochtend in het glas melk van mijn kleindochter van 17. En daardoor slaap ik echt vele malen beter!” (Via Leeshet.nu).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bejaarde vrouw gebruikt nog de pil; lees hier waarom…
Sluiten