Pranks 14 sep 2018 HFMN

Fails of the Year: de grappigste bloopers van het afgelopen jaar!

Mensen gaan het hele jaar door op hun bek. Gelukkig hebben we YouTube en worden veel van deze bloopers gedeeld met miljoenen mensen. Dit zijn de leukste fails van 2018 (tot nu toe).

Grappigste fails van het afgelopen jaar

FailArmy, een legendarisch Youtube-kanaal op het gebied van fails, heeft de leukste bloopers van het jaar gedropt. In een video, van 10 minuten, een hilarische compilatie in elkaar getrapt. We zien mensen vallen, opstaan, nog een keer vallen en de leipste shit proberen. Ga er lekker voor zitten en gier de ballen uit je broek (tenzij je die niet hebt, dan kan je ook gewoon lachen).

FailArmy

FailArmy is een Amerikaans Youtube-kanaal wat al sinds jaar en dag bloopers verzameld van hun kijkers. Deze video’s worden in verschillende compilaties naar buiten gebracht. Deze zijn voorzien van een thema zoals sport.

School

Kinderen

en dieren!

Vaak worden de grappigste bloopers van de afgelopen week, aan het begin van het weekend, online gezet. Ook zien we de beste bloopers van de week, maand en nu dus ook het jaar voorbij komen. Kortom: heb je zin om te gieren van het lachen? Dan moet je zeker FailArmy even checken!

Gelachen? Mooi! Dan ga je deze stunt ook prachtig vinden!

Reageer op artikel:
Fails of the Year: de grappigste bloopers van het afgelopen jaar!
Sluiten