Pranks 9 dec 2017 Redacteur

Bij dit bedrijf werken ze 25 uur, maar krijgen ze 40 uur uitbetaald! Ze zoeken nog nieuwe werknemers! Wie?

Ben jij die 40-urige werkweek, of langer, ook zo zat? Dan moet je bij het Duitse IT-bedrijf Rheingans Digital Enabler in Bielefeld gaan werken. Daar hebben 12 werknemers het geluk dat ze slechts 25 uur werken, maar voor 40 worden uitbetaald.

Directeur Lasse Rheingans kwam met het idee, nadat hij en zijn vrouw kinderen kregen en moeite hadden om voor de kinderen thuis te zijn. Dus besloot hij twee middagen vrij te nemen. “Ik kon in vijf uur veel gedaan krijgen en had ook nog vrije tijd over,” vertelt Rheingans in het Duitse dagblad Neue Westfälische.

“Gedurende een normale kantoordag wordt er veel tijd verspild. Als je planmatig en efficiënt werkt, is het ook mogelijk je taken te voltooien in vijf uur,” aldus Rheingans tegenover de Duitse krant Bild.

Lanterfanten zit er niet meer in. Want de vijf uur tussen 8 en 13 wordt er efficiënt en krachtig gewerkt. Zo zijn ze dan ook wel weer.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bij dit bedrijf werken ze 25 uur, maar krijgen ze 40 uur uitbetaald! Ze zoeken nog nieuwe werknemers! Wie?
Sluiten