Pranks 18 dec 2017 Redacteur

Bijzonder! Moeder gaat niet voor miskraam, maar laat haar baby geboren worden zodat organen gedoneerd kunnen worden!

Een onbaatzuchtige moeder zal bevallen, ook al weet ze dat haar baby zal sterven tijdens de bevalling, zodat ze de organen kan doneren om andere kinderen te helpen.

De 30-jarige Hayley Martin kreeg tijdens haar 20 weken-scan te horen dat haar baby de bevalling niet zou overleven, maar ze wees het aanbod van de dokter af om een miskraam te doen en heeft besloten dat ze de baby toch volledig zal laten groeien, zodat ze de orgels van haar dochter kan doneren om anderen te helpen die in wanhopige nood verkeren.

Ze heeft ook gezworen om een van haar eigen nieren te doneren in de naam van haar kleine meisje zodra ze is hersteld van de geboorte.

Hayley zei: “Ons kind zal ongeacht wat gaan sterven, maar als we iemand anders kunnen proberen te helpen met het verdriet waar we doorheen gaan, zal het allemaal de moeite waard zijn.

“Het was geen gemakkelijke beslissing, maar het was de juiste beslissing en het heeft me geholpen om het hartzeer aan te pakken.

“Een deel van haar zal verder leven, ze zal niet helemaal weg zijn, ze zal in iemand anders leven.

“Het is haar kerstcadeau voor andere arme baby’s.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bijzonder! Moeder gaat niet voor miskraam, maar laat haar baby geboren worden zodat organen gedoneerd kunnen worden!
Sluiten