Bijzondere tatoeage laat impact depressie zien

Mark 2 sep 2015 Images

1

Depressie is zwaar. Mensen die het nooit hebben gehad weten niet zo heel goed wat het precies met je doet, ook als het familie of vrienden betreft. De 21-jarige Bekah Miles heeft een depressie gehad. Een week geleden liet ze een tatoeage zetten met een bijzondere betekenis.

De tatoeage is heel bijzonder omdat het voor buitenstaanders eruit ziet alsof er staat ‘I’m fine’, maar als je naast haar staat en naar beneden kijkt lees je: ‘Save me’.

Ze deelde bovenstaande foto op Facebook: ‘Vandaag kom ik naar buiten met iets wat maar weinig van jullie weten. Ik ben er klaar voor te praten over mijn mentale ziekte. Vorig jaar is geconstateerd dat ik depressief ben’, zegt ze.

2

‘Vandaag heb ik deze tattoo genomen. Ik denk dat mijn been de beste plek was voor de boodschap die erachter zit”, vervolgt ze. ‘Terwijl iedereen ‘I’m fine’ leest, staat er voor mij ‘Save me’. Voor mij staat het voor dat anderen mij zien als iemand met wie het prima gaat, terwijl het in werkelijkheid helemaal niet prima gaat. Het herinnert me eraan dat mensen die blij lijken, wellicht ook strijden.’

De foto werd ruim 300.000 keer geliked en 200.000 keer gedeeld. Ze hoopt dat haar tatoeage mensen helpt te praten over een depressie. ‘Dit dwingt mij te praten over mijn eigen problemen en waarom aandacht hiervoor belangrijk is. Blijf dit alsjeblieft delen en blijf hier aandacht aan geven.’

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bijzondere tatoeage laat impact depressie zien
Sluiten