Pranks 15 okt 2015 Mark

Bijzondere transformatie van hond die bijna dood was

hond

Hij zat onder de schurft, was uitgehongerd en uitgedroogd en had de hoop al opgegeven. Maar toen vond een dierenorganisatie uit India hem. Hij zat als een hoopje ellende langs de weg en als je niet goed keek zou je niet eens zien dat het een hond was. Hij was kaal door de schurft en zag er vreselijk uit. Maar de medewerkers van Animal Aid Unlimited besloten hem te redden. Met hun harde werk en grote liefde wilden ze hem er weer bovenop helpen..

Dit was nog niet zo gemakkelijk. De hond zelf had de hoop namelijk al opgegeven. Aangekomen bij het dierencentrum zat hij gewoon in een hoekje ineengedoken te wachten op het einde. Hij reageerde nergens meer op. Maar deze fantastische mensen gaven niet op en wonnen zijn vertrouwen. Hij had nooit liefde gehad van mensen en hij begreep niet wat aaien was. Daarom schudde hij elke keer als ze hem aanraakten.

Het heeft twee maanden geduurd en heel, heel veel liefde en aandacht, maar deze hond is nu totaal veranderd. Dit zou je niet verwachten als je ziet hoe hij er aan toe was toen hij binnengebracht werd. Maar hoewel zijn uiterlijk heel anders is, kun je de grootste verandering zien in de ogen van het diertje. Hij heeft weer zin in het leven. (via leeshet.nu)

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bijzondere transformatie van hond die bijna dood was
Sluiten