Pranks 26 mrt 2017 Redacteur

Bizar wat deze moeder doet als haar kind zijn hamburger laat vallen…

Het is de taak van een ouder om geduldig en begrijpend te zijn, en om altijd het goede voorbeeld aan kinderen te geven, zeker in het openbaar. Als dit een “normale” baan zou zijn, zou deze moeder op staande voet ontslagen worden.
Haar kind laat een hamburger vallen en mama reageert op een manier die je bloed zal doen koken. Geen enkel kind verdient wat deze moeder hier liet zien. Opgepast: De video is best schokkend als je ziet hoe de moeder reageert op het hele voorval. Nadat ze hem van de stoel heeft getild, gooit ze het kind op de grond. Ze grijpt hem vast en slaat hem in het gezicht! Totaal gestoord.

Hopelijk helpt deze video om deze vrouw achter slot en grendel te krijgen. Weinig mensen zullen geloven dat een moeder tot zoiets in staat is. Echt vreselijk.

Helaas is dit soort misbruik geen uitzondering. Contacteer alsjeblieft onmiddellijk de politie als je signalen van kindermishandeling opvangt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bizar wat deze moeder doet als haar kind zijn hamburger laat vallen…
Sluiten