Pranks 5 mrt 2017 Redacteur

Bizarre beelden van jongen die wordt gepest in de klas…

Een Russische tiener is dood. Sergei Casper, 17, was het slachtoffer van een gemene grap. De pestkoppen die hem altijd al pestten, beslisten om hem in plastic folie in te wikkelen, waardoor hij niet meer kon bewegen. De pestkoppen leidden Casper naar achteren in de klas. Casper kon evenmin zijn benen bewegen. Hij struikelde en viel. In zijn val raakte hij met zijn kin de bank van de leraar.

Zelfs na zijn val bleven zijn klasgenootjes hem uitlachen en sarren. De leraar deed helemaal niets om dit te stoppen. Op zeker ogenblik beseften de studenten dat Casper ernstige problemen had. Maar het was te laat. Casper overleed. De ouders van Casper vragen zich af waarom de leraar niets ondernam om de studenten te stoppen. Ik vraag me hetzelfde af.

De onderstaande video toont de gebeurtenissen van die dag. Pesten is geen grap. Leer je kinderen om aardig te zijn voor elkaar.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bizarre beelden van jongen die wordt gepest in de klas…
Sluiten