Images 10 okt 2015 Mark

Bizarre nieuwe trend: rijbewijs halen in ruil voor seks

Het rijbewijs halen in ruil voor seks. Voor vrouwen en homoseksuele mannen in geldnood, die toch hun roze pasje willen, kan het een oplossing zijn. Op internet wemelt het van zulke aanbiedingen. De website www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl is hier een voorbeeld van. Deze website biedt vrouwen en homoseksuele mannen een garantie op een rijbewijs aan in ruil voor seks.

Gek genoeg is het niet illegaal en kan elke rij-instructeur dit gewoon toepassen op zijn rijschool. Zowel de Dienst Nationale Recherche als Verkeershandhaving van het Openbaar Ministerie zegt dat zolang de rij-instructeurs bevoegd zijn en zij niemand tot seks dwingen, er niets strafbaars aan de hand is.

Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) noemt het een ‘vreemde manier van werken’. Door deze krant benaderde officiële rijscholen zeggen nog nooit gehoord te hebben van rijlessen die met seks worden betaald.

Dus voor wie geen geld heeft is dit toch de ideale oplossing (via viraalvandaag.com).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bizarre nieuwe trend: rijbewijs halen in ruil voor seks
Sluiten